Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη στην μνήμη του Δημήτρη Δεληνικόπουλου

Published

on

Ο θάνατος του φυσιοθεραπευτή του Αθηναϊκού, Δημήτρη Δεληνικόπουλου, βύθισε στο πένθος τον ιστορικό σύλλογο. Έτσι την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στον Βύρωνα ένας φιλικός αγώνας προς την μνήμην του κόντρα στην συμπολίτισσα Δόξα όπου οι ”Λόρδοι” επικράτησαν 2-1. Για την ιστορία ο Τσίτσας άνοιξε το σκορ στο 25′, οι κυανόλευκοι ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα με τον Τζανετή και στο 65′ ο Σάιμον έγραψε το τελικό 2-1 για τον Αθηναϊκό που έδωσε το τελευταίο του φιλικό. Πέρα από το αγωνιστικό μεγάλη αναφορά αξίζει να γίνει στις δύο ομάδες που ενώθηκαν για να αποχαιρετήσουν μια μεγάλη μορφή της πόλης, τον γνωστό σε όλους ”Μητσάρα”. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων σχημάτισαν ένα κύκλο στην σέντρα του γηπέδου ώστε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον αδικοχαμένο φυσιοθεραπευτή παραδίδοντας μαθήματα ήθους…

Αθηναϊκός (Σταύρος Χαϊδεμένος): Αθανασόπουλος, Μπουσάι, Ζάχος, Παπάζογλου, Πουρνάρας, Μήλιος, Κίτσας, Μοροσάνου, Ποδάρας, Σκαρλάτος, Γκουγκούλης.

Αγωνίστηκαν και οι: Λιάπας, Κάλλιος, Τζιώρας, Τσατσούλης, Χριστοδουλάτος, Σάιμον, Ντένις.

Δόξα (Άγγελος Νταούδης): Μουκέας, Βούτας, Μπεκατώρος, Παπαχειμώνας, Σκούρας, Γκουντελίτσας, Λέσι, Αγγελακόπουλος, Βασιλόγιαννης, Τζανετής, Καραμπίνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Χριστοδουλάκης, Ψωμάς, Κάιδος, Βλαχάς, Βιτωράτος, Μπάμπαλης, Λεβέντης, Τσεγιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply