Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλική νίκη ο Αήττητος στο Ζηρίνειο

Published

on

Με γκολ των Στέλιου Κρητικού και Χρήστου Σκούμα ο Αήττητος επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση της Κηφισιάς στο Ζηρινειο με 2-0 και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κατά την περίοδο της προετοιμασιας.

Το συγκρότημα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου μπορεί να μην δημιούργησε τις φάσεις που είχε στα προηγούμενα φιλικά όμως είχε διάρκεια στην απόδοση του και τη κατοχή της μπάλας σχεδόν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Από την άλλη, η Κηφισιά είχε καλό πρόσωπο όντας βελτιωμένο στο γήπεδο.

Κατοχή ο Αήττητος

Στο α’ μερος το θέαμα ήταν μονοτονο με τον Αήττητο να έχει την κατοχή, όντας πιο ποιοητικός, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και την Κηφισιά να αμύνεται με σωστό τρόπο έχοντας στοχο να διασπάσει τους ‘πράσινους’ από τα άκρα και κυρίως από την δεξιά πλευρά που αγωνίζονταν οι Κεφάλας και Ρεντζής.

Ο Αήττητος με ‘control game’ και ανάπτυξη κυρίως από πίσω με τους Χριστοφιλέα και Κωστόπουλο έδειξε υπομονή στο παιχνίδι όμως δεν βρήκε διαδρόμους μπροστά από την εστία του Βαμβακά με αποτέλεσμα να απειλήσει σε δυο περιπτώσεις σκοράροντας μάλιστα στη μία.

Το α’ μέρος δεν είχε φάσεις με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 10′ οταν ο Γκούμας με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Βιδάλη όμως η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε μόλις άουτ.

Στη συνέχεια η Κηφισιά βελτιώθηκε παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο όμως απειλησε μονάχα με ένα σουτ του Τεγούση που πέρασε άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους, ο Αήττητος σκόραρε όταν ο Στέλιος Κρητικός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ο ίδιος με τον Μάρκο Μαυρομάτη αλλά και τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο να μην αλλάζουν σχηματισμό και πρόσωπα και την Κηφισιά να κερδίζει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο χωρίς να καταφέρει να απειλήσει.

Με τις αλλαγές του αγώνα ο ρυθμός έπεσε, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να κάνουν δυο τα τέρματα τους χάρις σε σουτ του Σκούμα μέσα από την περιοχή με τημ πάλα να καταλήγει πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Παπάζογλου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Βαμβακάς (46′ Παπαζογλου), Κοφσανίδης, Τζέλι, Κεφάλας (54′ Φαφούτης), Έσλερ, Τεγούσης, Παληαρούτας (77′ Παληαρούτας), Κωνσταντινίδης (46′ Καιμακαμούδης), Καραμπάς, Κατσέρης (46′ Αρβανιτάκης), Ρεντζής.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Λέτσο (69′ Μιχελής), Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας (78′ Μωυσιάδης), Τσέπας (74′ Σειτι), Γκούμας (66′ Τσιλιγγίρης), Κατσικογιάννης (60′ Σκαφίδας), Δουκάκης (60′ Νικλητσιώτης), Φαρινόλα (62′ Σκούμας), Κρητικός.