Connect with us

4ος Όμιλος

Φιλική νίκη με «τριάρα» για καλό Πάσχα

Published

on

Με «μπαρουτοκαπνισμένο» το Γιώργο Γούλα ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, η Επισκοπή έκλεισε τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της με νίκες λίγο πριν δοθούν οι άδειες για τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Αρχικά ήταν το επίσημο ματς με τον Άλιμο (νίκη με 2-1), αμέσως μετά η Κορωνίδα (Α’ ΕΠΣΧ, νίκη με 9-0) και απόψε με το ΙΝΚΑ Χανίων (πρωταθλήτρια Α’ ΕΠΣ Χανίων). Το τελικό 3-2 υπέρ της Επισκοπής έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας, Σπύρο Σπυριδάκη να δει σε τί κατάσταση βρίσκονται κάποιοι παίκτες που το τελευταίο διάστημα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Δύο ήταν τα μεγάλα κέρδη λοιπόν. Ο Θανάσης Γεωργίου που ξανάκατσε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας έπειτα από απουσία ενός μήνα (κάκωση στον καρπό του δεξιού του χεριού) και ο Γιώργος Γούλας (ένιωθε ενοχλήσεις στον μηνίσκο). Αμφότεροι αγωνίστηκαν με τον δεύτερο φυσικά να κάνει πράματα και θάματα.

Στο α’ ημίχρονο σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι (24’) και στο β’ ημίχρονο, αφού το ΙΝΚΑ ισοφάρισε προς στιγμή με τον Τεντάκη στο 55’, ήρθε το 2-1 στο 62’. Ήταν η εξαιρετική κίνηση του Χαλκιαδάκη να «ανοίξει διαγώνια το γήπεδο», να βγάλει μια ωραία σέντρα και ο Γούλας με βολ-πλανέ να «κεραυνοβολήσει» την αντίπαλη εστία.

Ένα λεπτό πριν, ο Γιώργος Μέμος που ήταν κι αυτός εξαιρετικός, είχε σουτ στο δοκάρι.
Το ΙΝΚΑ αντέδρασε και στο 70’ σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Λέλο.

Ο Γούλας όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 82’ ο Μέμος με όμορφη τρίπλα και βαθιά μπαλιά βρήκε τον βραχύσωμο στράικερ που με άψογο πλασέ τριπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα όσο κι αυτά της ομάδας μας.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γεωργίου, Καψιώτης, Παπαδήμας, Κοκκονάκης, Νίκου, Χαλκιαδάκης, Μηνάς, Μανωλακάκης, Κωτάτης, Ντινιωτάκης και Γούλας.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Γύπαρης, Γεωργιάδης, Κοκονάκης, Ζότο, Πάτας, Φοβάκης, Χαλκιαδάκης Ιβάνοφ, Γούλας (83’ Κιμιωνής), Σίσκοφ, Μέμος.
Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Μπάτζεφ, Μίλιτς.

Αμέσως μετά, προπονητικό τιμ και διοίκηση ευχήθηκαν καλό ταξίδι στους αναχωρούντες για τις ιδιαίτερες πατρίδες παίκτες τους και φυσικά, καλό Πάσχα.

Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Τρίτη στις 2 Μαίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply