Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Φιλική νίκη για Χαϊδάρι

Published

on

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία του Χαϊδαρίου υπό τις οδηγίες του κ. Πυρένη και των συνεργατών του, με καθημερινές διπλές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Έτσι, σήμερα στο γήπεδο της Χαραυγής, ο Α.Ο.Χ. αντιμετώπισε μία από τις ισχυρές πειραϊκές ομάδες, την Χαραυγή (Α΄ Ε.Π.Σ.Π.) και επικράτησε εύκολα με 1-0. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τους “κυανέρυθρους” όμως να στέκονται καλύτερα στο γήπεδο, να μην ενοχλούνται καθόλου αμυντικά και να απειλούν με τους Κοτσολάκο, Σαλαπάτα και Χριστούλη την αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη έγιναν αλλαγές και από τους δύο προπονητές, το Χαϊδάρι κυριάρχησε και επικράτησε δίκαια με 1-0, χάνοντας ταυτόχρονα πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ήρθε στο 62΄ όταν μετά από συνδυασμό των Τσάνι και Χριστούλη, η μπάλα έφτασε στον Κοπανά, που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Ο κ. Πυρένης παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Μίχος, Δράμης, Δημητρακόπουλος, Ρέτζος, Πανταζόπουλος, Χριστούλης, Φουκαράς, Μουρεζίνης, Κοτσολάκος, Σακελλαρίου, Σαλαπάτας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Στόικου, Κασάπης, Ροκάκης, Τσάνι, Καμπέρης, κοπανάς, Περλέσης, Αναστασόπουλος, ενώ οι Αλεβίζος, Τουλούπης και Γιαννουλάκης προφυλάχθηκαν απο τον κ. Πυρένη.

Επόμενο φιλικό για τον Α.Ο.Χ. είναι το Σάββατο στο “Τ. Χαραλαμπίδης” κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply