Connect with us

3ος Όμιλος

Φιλική νίκη για ΑΟ Λουτράκι

Published

on

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους o AO Λουτράκι επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Άσσου σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Θώδειο Στάδιο.
Ο κ. Μεσολόγγης παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής  στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής είχαν αγωνιστεί λιγότερο στα φιλικά με Ισθμιακό και Κηφισιά.
Ο Ηλίας Κωβαίος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 67ο. Δύο γκολ από Σιώκο (77ο) και Παπουτσή (85ο) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Από τους οράνιε δεν αγωνίστηκαν οι τερματοφύλακες Διαμαντής και Κασκαντάμης, ενώ οι Ζερβός και Τσιώλης ακολουθούν τις τελευταίες μέρες προληπτικά ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων χτυπημάτων που αποκόμισαν από το φιλικό της προηγούμενης Κυριακής με την Κηφισιά.
Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της ομάδας παρουσία του τεχνικού επιτελίου, όλων των ποδοσφαιριστών και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.
Οι οράνιε αγωνίστηκαν με τους :
Βανδώρος ( 46’ Κιούλος), Παππάς (65’ Παπαναστασίου), Λάιος (65’ Αποστολάκης), Γέρου (67’ Μαυρέλης), Νικολάου (55’ Μπριλάκης), Βοιδήλας (61’ Σιώκος), Μάγγος (61’ Παναγόπουλος), Γκιζαριώτης (65’ Βαλκάνος), Μπρέστο (46’ Γεωργούλιας), Τιάγκο (55’ Χουσελάς), Κωβαίος (46’ Παπουτσής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply