Connect with us

8ος Όμιλος

“Φιλικό” διαζύγιο Σταυρακόπουλου-Ιερόθεου

Published

on

Τα έργα του στον Άγιο Ιερόθεο σίγουρα θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμα και στη συνείδηση όλων όσων παρακολούθησαν την πορεία της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα της.

Μια ομάδα που ήταν… στο χείλος του γκρεμού, όμως, με την παρουσία του έμπειρου κόουτς κατόρθωσε να πετύχει το ακατόρθωτο και να παραμείνει στην κατηγορία,

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος προσέφερε πολλά και στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας όμως από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Με δεδομένο ότι θα επιδιώξει να κάνει το άλμα στην καριέρα του αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το σύλλογο των δυτικών προαστίων, με την ομάδα να μιλάει με κολακευτικά σχόλια για τις ικανότητες του έμπειρου κόουτς. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ γνωστοποιεί την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Βαγγέλη Σταυρακόπουλο. Το γεγονός ότι ο προπονητής που κατόρθωσε να πετύχει το… ακατόρθωτο με την ομάδα μας, έχει δεχτεί κρούσεις που του δίνουν τη δυνατότητα να φτάσει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, έπαιξαν ρόλο στην απόφαση τόσο του ίδιου όσο και της διοίκησης που δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στο επόμενο βήμα που ήθελε να κάνει στην καριέρα του. Όσον αφορά το έργο του, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και το μόνο που θα αρκεστούμε να πούμε είναι το εξής: Φίλε Βαγγέλη σε ευχαριστούμε για όλα και η πόρτα της ομάδας μας θα ανοίξει πάντα διάπλατα για εσένα.