Connect with us

3ος Όμιλος

‘Φεύγω από την Σπάρτη’

Published

on

Εκεί που περιμέναμε ευχάριστα νέα και νέα για το μεταγραφικό παζάρι της ΑΕ Σπάρτης φτάνοντας αισίως στις 23 Ιουλίου.. (!) έχουμε αποχωρήσεις με την παραίτηση του Υπευθύνου Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ομάδας Άρη Γιαννακόπουλου.

Ο Άρης Γιαννακόπουλος με μια λιτή ενημέρωση έστειλε την παραίτησή του στον Πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης Γιάννη Βουζιώτη και στον Αντιπρόεδρο Απόστολο Παύλου

Οι λόγοι της αιφνίδιας αυτής κίνησης του Άρη Γιαννακόπουλου που ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας που έτρεξαν μέχρι τέλους την πορεία προς την άνοδο είναι καθαρά όπως υποστηρίζει ιδεολογίας και προσέγγισης όσο αναφορά την πορεία των εξελίξεων μέχρι σήμερα.

Η κίνηση αυτή θέτει σε προβληματισμό τον φίλαθλο κόσμο της πόλης που αν μη τι άλλο αναμένει μέχρι και σήμερα κάτι νεότερο από το στρατόπεδο της ΑΕ Σπάρτης που ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί όπως θα έπρεπε ενόψει της νέας σεζόν.

Επίσης εγείρει πολλά ερωτηματικά το γεγονός πως μέχρι και σήμερα 23 Ιουλίου δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο πως θα κινηθεί η ομάδα φέτος με τις υπόλοιπες ομάδες της Γ Εθνικής ήδη να έχουν ξεκινήσει προετοιμασία…

«Έχουμε Αργήσει» είναι τα λόγια των απανταχού Λακώνων φιλάθλων καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωση στο τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα.

Η παραίτηση Άρη Γιαννακόπουλου έρχεται να ταράξει τα νερά και μένει να δούμε τις εξελίξεις..

report24.gr