Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Φαληρικός – Ελλάς Ποντίων 2-4

Published

on

«Αυτοκτόνησε » ο Φαληρικός  . Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά . Προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο για να γνωρίσει τελικά την ήττα από την Ελλάδα Ποντίων  με 2-4 !!! Και σαν να μην έφτανε αυτό , στο τέλος  δημιουργήθηκαν και θλιβερά επεισόδια τα οποία σύμφωνα με το φύλο αγώνα είναι επιβαρυντικά για τον σύλλογο .

Ο Φαληρικός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο του στο α’ μέρος όπου προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Ρεξίν στο 15’ και στο 32’ ενώ έχασε  σημαντικές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Είχε μάλιστα και δοκάρι με τον Καρακασίδη στο 50’.

Η Ελλάς Ποντίων που ήταν νωθρή στο α’ μέρος είχε κι αυτή δοκάρι στο 34’ με τον Χατζημιχάλη . Βελτιώθηκε  σημαντικά στην επανάληψη σημειώνοντας τέσσερα τέρματα. Δυο πέτυχε  ο Ηλιάδης ( 56’, 77’) και από ένα οι Πεφάνης 69’ και Λεοντίου 73’ .

Με τη λήξη σημειώθηκαν θλιβερά και πρωτοφανή επεισόδια. Σύμφωνα με το φύλο αγώνα γύρω στα 20 άτομα από πλευράς Φαληρικού επιτέθηκαν στη διαιτητική τριάδα . Κτύπησαν στον πρόσωπο τον διαιτητή Κωνσταντόπουλο τον βοηθό Μηλιδώνη ενώ την μεγαλύτερη επίθεση δέχτηκε ο βοηθός Ζερβάκης τον οποίο κτύπησαν  με γροθιές και κλωτσιές στην πλάτη. Κι αυτό επειδή θεώρησαν ότι ο τελευταίος  στα δυο από τα τέσσερα γκολ  με υπόδειξη του θεώρησε ότι η μπάλα είχε περάσει τη νοητή γραμμή του τέρματος.

Ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος έγραψε στο Φ.Α.  ότι ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν  αναγνώρισε τον γιο του πρόεδρο του Φαληρικού  Γ. Μπαξεβανάκη  και τον αδελφό του ποδοσφαιριστή της ομάδας  Πολίτη. Επίσης έγραψε τον ποδοσφαιριστή Κουρούνη  που εξύβρισε ΕΠΣΠ , διαιτησία….

Να σημειωθεί ότι ο βοηθός Ζερβάκης που είχε ορισθεί και στο επόμενο παιχνίδι( Παννεαπολικός – Αετός Κορυδαλλού ) λόγω της κατάστασης δεν μπόρεσε να παίξει. Έτσι τοον αντικατέστησε ο Μηλιδώνης….

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ : Χιονίδης, Χουχούλης, Παναγιωτόπουλος, Ρεξίν, Κωτσιοβός, Κουρούνης, Κούβαρης, Καρακασίδης, Ζάκο, Σαραγάς, Παναγιώτου( 63’ Πανταζής) .

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ :Κοντόπουλος, Τζαβάρας( 82’ Λαζαραίος) , Τριανταφυλλίδης, Καραγιάννης( 50’ Παντίσκας) , Σιδερόπουλος, Σάμαρης( 46’ Πεφάνης) , Χατζημιχάλης, Πουρσανίδης, Καραδήμας, Ηλιάδης, Καραμάνι ( 67’ Λεοντίου)