Connect with us

stoplekto

Φαληρικός – ΑΟ Καραβάς 3-4

Published

on

«Χορταστικό » θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Π. Νικολαΐδης, όπου ο ΑΟ Καραβάς συνέχισε την αήττητη πορεία του επικρατώντας με 4-3 του αξιόμαχου Φαληρικού Οι νικητές προηγήθηκαν με τον Μπουζάλι στο 14’ για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Κοτσιοβό στο 37’. Ο Καραβάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4 με τους Φούντα 53’ και Ρηγούτσο( 71’, 87’ ) . Ο Φαληρικός δεν τα παράτησε και μείωσε τελικά σε 3-4 με τους Σαραγά 89’ και Ρούκα 92’ . Παράπονα από την διαιτησία του Τσονάκα έχουν οι γηπεδούχοι . Μάλιστα όπως αναγράφει ο ρέφερι στο φύλο αγώνα ο πρόεδρος του Φαληρικού Γιώργος Μπαξεβανάκης μπήκε στα αποδυτήρια , τον έβρισε και τον απείλησε . Κάτι που διαψεύδει ο τελευταίος Μάλιστα ο Τσονάκας ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας για να αποχωρήσει από το γήπεδο.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μουτάφης., Τσότσογλου, Χουχούλης, Ρούκα, Κοτσιοβός,Λοκόσης, Πατσινάς, ( 68’ Παναγιωτόπουλος) Σαραγάς, Κούβαρης, Ρεξίν, Σιδηρόπουλος Α.( 77’ Σιδηρόπουλος Δ.)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ : Δόνας, Αϊβαλιώτης, Καμμένος, Μελάς, Μπουζάλι, Τάνκα, Λίμα,( 58’ Ομεράι),. Δεμερτζής( 79’ Γεωργίου), Ρηγούτσος( 88’ Κτενάς) , Φούντας, Μουλίδης( 73’ Θηραίος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply