Connect with us

stoplekto

Φίλαθλοι- Ηρακλής Νίκαιας 0-3

Published

on

Δεν δυσκολεύτηκε ο Ηρακλής Νίκαιας να κάμψει την αντίσταση των Φιλάθλων με 3-0  στο γήπεδο Κορυδαλλού και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παντζιτζιφιακό.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο διαιτητής Τραϊφόρος πήρε την έγκριση για τη διεξαγωγή του αγώνα κατόπιν συνεννόησης με την Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς όπως γράφει στο φύλλο αγώνος, μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης διαπίστωσε ότι οι γραμμές του γηπέδου Κορυδαλλού δεν φαινόντουσαν καλά και ζήτησε από τη γηπεδούχου ομάδα των Φιλάθλων να το επιδιορθώσει, κάτι το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν. Έτσι ο διαιτητής αφού ενημέρωσε την Επιτροπή Διαιτησίας πήρε την άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα, δείχνοντας το διαιτητικό τρίο ιδιαίτερη προσοχή κυρίως στις γραμμές των μεγάλων περιοχών όπως γράφει στο φύλλο αγώνος….

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος του δεινού επιθετικού του Ηρακλή Νίκαιας Ιωσήφ Χατζηλία, ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης(34’, 45’, 79’).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γιώτης, Πανταλέων, Παπακωνσταντίνου, Κουκουβίνος, Μιχαλακάκος, Μαθιουδάκης, Σαμιώτης, Χαϊδάκης(63’ Κουρτίδης), Σίντρε, Ξηρογιάννης(46’ Σίρα), Κωνσταντινίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚ.: Ιατρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπεζδικιάν(63’ Γιαννουσάς), Μηνάγιας, Κατσαράς(77’ Χατζηκωστής), Κυριακίδης(59’ Δάππας), Ντομπρίν, Σκαρτάδος, Χατζηλίας, Σαουλίδης, Βλαχουτσάκος(46’ Αγουρσαλίδης).