Connect with us

8ος Όμιλος

Υπόκλιση του 8ου ομίλου στον… πιστολέρο Δημήτρη Βέρμπη που αναδείχθηκε -και πάλι- πρώτος σκόρερ!

Published

on

Ίσως το σκοράρισμα είναι ενα ταλέντο που, ναι μεν μπορεί να δουλεύεται και να βελτιώνεται μέσω της προπόνησης, όμως είναι ορισμένα πρόσωπα που το έχουν έμφυτο.

Και σίγουρα είναι το στοιχείο που δελεάζει κάθε μεταγραφική περίοδο όλες τις διοικήσεις και τους προπονητές που αναζητούν ένα φορ… γκολτζή που μισή φάση θα την… κάνει να φαίνεται εύκολη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην Αθήνα και γενικότερα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το όνομα που βρίσκεται μακράν στην κορυφή της λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από εκείνο του Δημήτρη Βέρμπης.

Ο... Mr Goal τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με το βραβείο του πρώτου σκόρερ σε όποια ομάδα και εάν αγωνίζεται.

Με περισσότερα από 100 γκολ σε όλες τις κατηγορίες, ο Δημήτρης Βερμπης για ακομη μια σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 8ο όμιλο ξεπερνώντας τον Γιορνταν Ετοφ πετυχαίνοντας 14 γκολ, παρότι η ομάδα του δεν πανηγύρισε το πρωτάθλημα.

Σε ακόμη ένα πρωτάθλημα ο άσος με καταγωγή από την Ήπειρο έκανε όλους τους αντιπάλους του να υποκλιθούν και δείχνει ότι όσο μεγαλώνει παραμένει… ένας δεινός σκόρερ του οποίου η κάννη θα εξακολουθεί να… ηχεί και θα πάψει να λειτουργεί όποτε το θελήσει ο ίδιος.

Τα στατιστικά του Δημήτρη Βερμπη

102 τέρματα στην Γ’ Εθνική (πρώτος σκόρερ εν ενεργεία)

93 τέρματα στο τοπικό πρωτάθλημα

8 στη Football League