Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Υπόθεση… τερματοφυλάκων το Κοψαχείλα – Μελίσσια

Published

on

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» ανάμεσα σε Κοψαχείλα και Μελίσσια. Το τελικό 1-1 ήταν… υπόθεση των δύο τερματοφυλάκων, Βένιου και Νικολάου, που πραγματοποίησαν πολλές επεμβάσεις κρατώντας, έτσι, χαμηλά το σκορ. Στη βαθμολογία, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν τους 27 πόντους στην 9η θέση, ενώ οι «πράσινοι» φαίνεται ότι έχασαν οριστικά το τραίνο της ανόδου, καθώς μετά από 20 αγωνιστικές βρίσκονται στην 6η θέση με 34 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, όταν ο Πολυδωρόπουλος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τσίκος (χέρι). Μάλιστα, ο τελευταίος ανέλαβε να ισοφαρίσει στο 55’, όμως ο Νικολάου απέκρουσε το δικό του πέναλτι διατηρώντας το 0-1 και τον… εκνευρισμό στον άσο της «Κόψα». Τελικά, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 67’ χάρη στον Γιουβρή που «έπιασε» ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρυσάφης Χ., Αθανασόπουλος Μ., Τσολακίδης Π.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Βένιος, Φόνσος, Πάλλας (46′ Γιουβρής), Οτάντζης (89′ Σπυρόπουλος), Τουμπουλίδης, Τσίκος, Πελεκάσης, Μπορίσοφ, Καραγιάννης, Γκαγκαστάθης (82′ Κουρουβακάλης), Μακρυπίδης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Αργύρης Παπακώστας): Νικολάου, Πολυδωρόπουλος, Λάνη, Τσουπάνος, Στέλλας, Τσουκαλάς (70′ Καρούνης), Δημαράς, Φακής Δ., Κονόμη (80′ Καλημέρης), Τσιμπρικίδης, Φακής Ι. (60′ Παπαχρήστος).