Connect with us

stoplekto

Υπομονή ζητά η διοίκηση του Ασπροπύργου

Published

on

Από τη διοίκηση της Ένωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μετά το προκαθορισμένο διοικητικό συμβούλιο που διεξήχθη στις 15 /6/2016 η διοίκηση αποφάσισε σύσσωμη ότι θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κρατάει τα ηνία της ομάδας βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει

να διατυμπανίζουν ότι θα τα παρατήσει. Μέλος της διοίκησης μας είπε ότι ήρθαμε για να φτιάξουμε την ομάδα από την αρχη και να την βάλουμε σε σωστό δρόμο . Και δεν θα σκεφτούμε να την αφήσουμε αν δεν τα έχουμε προηγουμένως καταφέρει, όσο χρόνο και αν μας πάρει να το επιτύχουμε!!

Η ομάδα έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά  παίρνοντας ένα Κύπελλο που θα μείνει στην ιστορία και καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα . Γνωρίζουμε την ιστορία που έχει η φανέλα της ομάδας μας και τις υψηλές απαιτήσεις των φιλάθλων μας ότι η Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξαας οφείλει πάντα να πρωταγωνιστεί αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το πράξουμε με τρόπο υγιή και όχι με πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες .

Και για τον λόγο αυτό ζητάμε υπομονή. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα παραμείνουν στην ομάδα καθώς και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.»