Connect with us

7ος Όμιλος

Υπέρ του αιτήματος της Θύελλας και του Πανθηραϊκού η ΕΠΣ Κυκλάδων

Published

on

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σενάρια περί ομίλων της Γ΄Εθνικής που κυκλοφορούν είτε στο διαδίκτυο, είτε στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Η πρώτη σκέψη που αφορούσε τον όμιλο, στον οποίο θα συμμετείχαν οι ομάδες των Κυκλάδων (Θύελλα Καμαρίου &Πανθηραϊκός)  αποκαλύφθηκε από το site μας, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά, καθώς οι ομάδες τις Μεσσηνίας αντέδρασαν πολύ έντονα.

Τελικά η συνεδρίαση για την κατάρτιση των ομίλων αναβλήθηκε και επανορίστηκε για την Παρασκευή (25/8), όπου πλέον όλα τα σενάρια θα είναι ανοιχτά, καθώς σήμερα ακούστηκε η δημιουργία ομίλου που θα συμμετάσχουν οι Κυκλαδίτικες ομάδες,  αυτές των Δωδεκανήσων και ίσως της  Δυτικής Πελοποννήσου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς θα υπάρξει ένας όμιλος, όπου οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα επωμιστούν τεράστια έξοδα μετακίνησης.

Από την πλευρά της, η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έμεινε αμέτοχη σε όλες αυτές τις εξελίξεις, αφού σήμερα απέστειλε επιστολή στην επιτροπή ‘’Γ΄Εθνικής’’ της ΕΠΟ, με την οποία τάσσεται υπέρ του αιτήματος του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου, που ζητούν την τοποθέτηση τους σε έναν όμιλο βατό ως προς τις μετακινήσεις.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων, αναφέρει:

«Κατόπιν έντονων παραπόνων από τα σωματεία μας ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ & ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σας εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε Όμιλο με ομάδες από Δωδεκάνησα και Δυτική Πελοπόννησο. Παρακαλούμε οι ομάδες μας να παραμείνουν σε Όμιλο συμβατό με τις μετακινήσεις τους και όχι οικονομικά δυσβάστακτο».