Connect with us

Uncategorized

Υπέγραψε ο Μπαμόγκο στον Παναιτωλικό…

Published

on

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Χαμπίμπ Μπαμόγκο,στον Παναιτωλικό, με τον διεθνής με την Μπουργκίνα Φάσο επιθετικός να βάζει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, διάρκειας 1 έτους.

 

Ο Μπαμόγκο έχει κάνει πολύ καλό όνομα στο γαλλικό πρωτάθλημα καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονπελιέ το 2001 όπου έμεινε τρία χρόνια, μετρώντας 111 συμμετοχές και 24 τέρματα. Οι σούπερ εμφανίσεις του ήταν η αιτία της μεταγραφής στη Μαρσέιγ όπου σε 45 συμμετοχές πέτυχε 8 γκολ. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στη Ναντ, τη Θέλτα και τη Νις ενώ είναι 28 φορές διεθνής με την εθνική της Μπουρκίνα Φάσο έχοντας σημειώσει 8 γκολ.

 

Το κακό είναι πως τα δύο τελευταία έτη είχε μόλις ένα τέρμα σε συνολικά 22 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, ωστόσο το νεαρόν της ηλικίας του σε συνδυασμό με το βιογραφικό του κάνουν τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να ευελπιστούν πως βρήκαν… λαβράκι.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:Ο Χαμίντ Μπαμόγκο ήρθε σήμερα στο Αγρίνιο και συμφώνησε στην υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 26.

Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Αυτό που εύχομαι είναι μια καλή σεζόν στην ομάδα, το τιμ, την οικογένεια του Παναιτωλικού και θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω».

Το απόγευμα της Παρασκευής θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναιτωλικού.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply