Connect with us

stoplekto

Υπάρχει ακόμα… Ελπίδα!

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε 1-0 των Αμπελοκήπων εντός έδρας μετά από εννέα ανεπιτυχή αποτελέσματα (5Ι-4Η). Η ομάδα του Νίκου Νικολακόπουλου είχε να σημειώσει τρίποντο από τις 29 Οκτωβρίου (κόντρα στο Καλαμάκι), όμως με τον ερχομό του έμπειρου κόουτς ήρθε η σημαντική επιτυχία φτάνοντας τους 13 πόντους. Αντίθετα, οι «λαχανί» που είχαν σε μεγάλη μέρα τον γκολκίπερ Ζαραβέλη, παρέμειναν στους 19 και την ασφαλή, για την ώρα, δέκατη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να ξεκινούν δραστήρια. Όμως, στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» ήταν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Στο 51’ ο Πετανάι κέρδισε πέναλτι από τον Ζαραβέλη και ο Γιαμάς άνοιξε το σκορ από την «άσπρη βούλα». Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρια. Αρχικά με τον Λάμπο στο 85’ και ύστερα από φάουλ του Πετανάι στο 70’, ενώ σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή επενέβη ο Ζαραβέλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκάρης Ν., Βασιλάκης Χ., Λεοντακιανάκος Κ. (θετικοί)

ΕΛΠΙΔΑ (Νίκος Νικολακόπουλος): Ξυδόπουλος, Στεργίου (62’ Ράγγος), Καλκάνης, Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Παρασκευόπουλος (90’ Πάσχος), Γιαμάς, Λάμπος (74’ Στάθης Θ.), Πετανάι, Ντίμο.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Χριστοδούλου, Μυλωνάς Ν., Λιόντος (56’ Αλεξιάδης), Κωνσταντάτος, Τόσκα, Πασβούρης, Φώτου (68’ Μοχάμεντ), Μυλωνάς Ν.Π., Βαραμπούτης, Τριανταφυλλίδης (82’ Κίκη).