Connect with us

stoplekto

Τ. Ζαρωτιάδης : «Άδικο να ακυρώνεται η προσπάθεια ολόκληρης χρονιάς με τόσο παράξενο τρόπο»

Published

on

Επίσημη θέση παίρνει ο ΑΟΚ Φαλήρου για το θέμα της κατακύρωσης ενός γκολ στο παιχνίδι με τον Πειραϊκό, από τα «τρύπια» δίκτυα. Ένα θέμα που εξακολουθεί να συζητείται τόσες μέρες  στα αθλητικά στέκια.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ Τέλης  Ζαρωτιάδης  δήλωσε χαρακτηριστικά :
”Ούτε πίκρα ,ούτε αγανάκτηση . ΑΔΙΚΙΑ! Αδικία στο πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς . Είναι γεγονός ότι πολλοί έσπευσαν να πουν ” Έλα μωρέ και εμείς αδικηθήκαμε τόσες φορές ” άλλοι πάλι …« Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο ‘» Να υπενθυμίσω λοιπόν σε όλους αυτούς,  ότι άλλο να αδίκησε σε έναν αγώνα πρωταθλήματος και άλλο σε έναν αγώνα ανόδου κατηγορίας… με ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΠΟ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΧΤΥΑ !!!! Εάν συνέβαινε αυτό στις δικές σας ομάδες τι ακριβώς θα κάνατε ; Ποια θα ήταν η αντίδραση σας ; Τι θα λέγατε σήμερα ; Σε ποιους θα ρίχνατε τις ευθύνες ;

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε το φίλο σωματείο Α.Ο.Ν.Φ Πειραϊκός θέλω να τονίσω ότι η τήρηση του fair play δεν πρέπει να είναι επιλεκτική .

Όσο για την επίμαχη φάση πρέπει να αναφερθώ στην εικόνα που είδαμε όλοι … Τον ποδοσφαιριστή του Πειραϊκού να ζητάει κόρνερ , τον διαιτητή να δείχνει άουτ και τον επόπτη γκολ μέσα από τα σκισμένα δίχτυα . Δίχτυα τα οποία δε ελέχθησαν όχι μόνο πριν την έναρξη του αγώνα όπως ορίζει άλλωστε και ο ΚΑΠ άλλα ούτε και στην αμφισβητούμενη φάση .

Το κωμικό της ιστορίας είναι η ΚΛΩΣΤΗ και η ΒΕΛΟΝΑ που βγήκε πριν την έναρξη του β ημιχρόνου μετά κιόλας από την υπόδειξη του διαιτητή και επόπτη να ραφτούν τα δίχτυα !!!!

Αυτό και μόνο καθιστά το γκολ ΑΚΥΡΟ αφοί όλοι είδαν ότι τα δίχτυα ήταν όντως σκισμένα! Άρα και η μη ύπαρξη video που βοηθάει και τους πιο άπιστους – για την επίμαχη φάση- δικαιώνει την ομάδα μας  τους παίχτες μας τον προπονητή μας  ακόμη και τους φιλάθλους μας .

Είναι άδικο να ακυρώνεται η προσπάθεια μιας ολόκληρης χρονιάς με τόσο” παράξενο τρόπο” .Γι’ αυτό και εγώ προσωπικά αλλά και ολόκληρος ο ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ δεν θα αφήσουμε τίποτα πλέον στην τύχη του .Ούτε ακόμη και τα ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΔΙΧΤΙΑ που δεν ελέχθησαν ποτέ

Κλείνοντας θα ήθελα να πω σε όλους αυτούς που μιλάνε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι …”Γνώμη δύνανται να έχουν άπαντες … Γνώσιν δια να έχουν γνώμη έχουν ; »