Connect with us

6ος Όμιλος

Τ. Γιαννόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής στον Εθνικό

Published

on

Ο Εθνικός αλλάζει και αυτό είναι δεδομενο από τη στιγμή που στην ομάδα εισχώρησαν νέα πρόσωπα με όραμα και στόχο να επαναφέρουν το σύλλογο εκεί που ανήκει.Στο πλαίσιο αυτό, οι ιθύνοντες των “κυανόλευκων” έκριναν απαραίτητο ότι το επιτελείο θα έπρεπε να στελεχωθεί και με τεχνικό διευθυντή δείγμα του γεγονός ότι το σωματείο λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Στο πλαίσιο αυτό τη θέση αυτή αναλαμβάνει ο πρώην άσος του Πανιωνίου και του Άρη, Τάκης Γιαννόπουλος.

Το νέο πρόσωπο από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα και θα προσπαθήσει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του να προσδώσει τη δική του πινελιά στο φετινό παζλ του Εθνικού.

Αναλυτικά το κείμενο:

“Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον κ.Τάκη Γιαννόπουλο ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή.
Ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά (25/9/1972) και αγωνίστηκε σε Α.Σ. Δραπετσώνας, Προοδευτική, Άρη Θεσσαλονίκης, Παναχαϊκή, Α.Ο. Καβάλα, Πανιώνιο, την ιταλική Ουνιόνε Βενέτσια και τη ρουμανική Άρτζες Πιτέστι.
Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανέλαβε χρέη Τεχνικού Διευθυντή στον Ολυμπιακό Βόλου για 4 χρόνια ‎(2008-2012) και αμέσως μετά εργάστηκε στο τμήμα Scouting του Ολυμπιακού Πειραιά την διετία ‎2012-2014. Εν συνεχεία διετέλεσε Team Manager στην ομάδα του Λεβαδειακού.
Η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Εθνικού και του εύχεται καλή επιτυχία στα νεα του καθήκοντα.”