Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσώνης: «Δουλεύουμε πολύ και στηρίζουμε τα νέα παιδιά»

Published

on

Με τον Γιώργο Τζίτζη στα «πιτς», ο Θανάσης Τσώνης ηγείται της Αγίας Παρασκευής φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο έμπειρος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, δεν έχει λείψει ούτε δευτερόλεπτο από τη σύνθεση της «Santa», ενώ μαζί με τις «παλιοσειρές» φροντίζει για την ωρίμανση των νεαρών παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ. Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται, το σημαντικό ρόλο του, την ήττα στο Περιστέρι, αλλά και στη συνέχεια του συγκροτήματος που καθοδηγεί ο Μιχάλης Κάτσικας. Αναλυτικά:

-Για την ήττα στο Περιστέρι και τη συνέχεια: «Ηττηθήκαμε σ’ ένα ματς το οποίο δεν έπρεπε να χαθεί. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, όμως δεν το αξιοποιήσαμε στο έπακρο, ενώ στο δεύτερο μέρος η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Κάπως έτσι, ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις χωρίς πάθος και ενέργεια. Άμα δεν πιστεύουμε στις ικανότητες μας, θα χάνουμε και αυτό πρέπει να διορθωθεί άμεσα ενόψει της συνέχειας. Με πολύ δουλειά και όρεξη θα έρθει η βελτίωση, ώστε να παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι στους επόμενους αγώνες, κάνοντας μια καλύτερη πορεία. Τώρα, υποδεχόμαστε το Χολαργό. Με σοβαρότητα και σύμμαχό την έδρα μας θα παλέψουμε για το τρίποντο απέναντι σε μια καλή ομάδα.»

-Για το ρόλο του στην ομάδα και τα νεαρά παιδιά: «Η αλήθεια είναι ότι φέτος η ομάδα είναι πολύ νεανική. Υπάρχουν 4-5 μεγάλοι μόνο και με διαφορετική φιλοσοφία από πέρυσι έχουμε δώσει ευκαιρίες και εμπειρίες σε παιδιά τα οποία αξίζουν να παίζουν. Θέλουμε να βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα και να σταθούν στα πόδια τους, ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. Όσον αφορά το ρόλο μου, όπως και εγώ όταν ήμουν μικρότερος και με στήριζαν, έτσι και τώρα είμαι πάντα πλάι τους σε όλους τους τομείς. Στηρίζω και βοηθάω όσο μπορώ μαζί με τους υπόλοιπους έμπειρους. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, είμαστε όλοι αγαπημένοι από τα αποδυτήρια μέχρι το γήπεδο και πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στο σύλλογο με επιθυμητά αποτελέσματα. Παρέα βέβαια με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο.»