Connect with us

stoplekto

Τσούκας και Χαλάς για ακόμα ένα χρόνο!

Published

on

Η Ελευθερούπολη κράτησε δύο παίκτες «κλειδιά», οι οποίοι διακρίθηκαν την απερχόμενη σεζόν διατηρώντας την ομάδα σε υψηλό επίπεδο σε όλο το πρωτάθλημα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, Λεωνίδας Τσούκας, και ο 22χρονος φορ, Λευτέρης Χαλάς, θα συνεχίσουν να φορούν τα «κιτρινόμαυρα» ως ανταμοιβή της σταθερής και σημαντικής παρουσίας τους. Με αυτές τις κινήσεις, ο νέος τεχνικός της «Ελέ», Σπύρος Παπακανέλλος, θα έχει στα χέρια του δύο ποιοτικότατες λύσεις.

Ο Τσούκας ήλθε, πέρυσι, από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις (2.165 λεπτά) πετυχαίνοντας, παράλληλα, τέσσερα τέρματα, ενώ μοίρασε και αρκετές ασίστ. Από την άλλη πλευρά, ο Χαλάς ήταν η τελευταία προσθήκη του σωματείου τον περασμένο Οκτώβρη. Ολοκλήρωσε τη χρονιά με 26 εμφανίσεις (1.746 λεπτά) και 13 τέρματα επιβεβαιώνοντας τις άκρως θετικές εντυπώσεις που άφησε από νωρίς στον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις για τις συμφωνίες: 

Μένει ο Λεώ!

Στην Ελέ και την προσεχή χρονιά συμφώνησε να παραμείνει ο Λεωνίδας Τσούκας, καθώς οι συζητήσεις με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων είχαν ευτυχές τέλος.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, αναμφισβήτητα από τους πιο ποιοτικούς παίχτες της κατηγορίας, θα αποτελέσει γερό χαρτί στα χέρια του κ. Παπακανέλλου για τον χώρο του κέντρου. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 4 φορές, ενώ μοίρασε και πολλές ασίστ στους συμπαίχτες του.

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες Λεωνίδα!


 

Κράτησε Χαλά!

Για λογαριασμό της Ελευθερούπολης θα τινάζει τα δίχτυα για άλλη μια χρονιά ο Λευτέρης Χαλάς, καθώς έδωσε τα χέρια με την διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 22χρονος επιθετικός πέτυχε 13 γκολ την περσινή σεζόν, αριθμός που τον ανέδειξε 1ο σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και μέσα στους πρώτους όλου του πρωταθλήματος.

Εμείς του ευχόμαστε μια ακόμη πιο παραγωγική σεζόν και μακριά από τραυματισμούς.