Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσιούλος: ”Μια διάκριση με την ομάδα θα ήταν ό,τι καλύτερο” (vid)

Published

on

Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Παναγιώτης Τσιούλος αποτελεί ενεργό μέλος του Θρίαμβου Χαϊδαρίου έχοντας προσφέρει αρκετά στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Έχοντας ρόλο κυρίως να… καταστρέφει το παιχνίδι των αντίπαλων επιθετικών, ο ικανότατος μεσοαμυντικός τα πηγαίνει εξαιρετικά και το ίδιο φιλοδοξεί να πράξει και φέτος στη χρονιά που θα κάνει το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην Α’ ΕΠΣΑ.

Ο ίδιος μιλώντας για τη σεζόν που ακολουθεί τόνισε:

Είναι μια καινούργια χρονιά. Έχουμε βάλει τους στόχους μας, έχουμε πάρει κάποιες μεταγραφές και έμειναν κάποιοι παίκτες από την προηγούμενη χρονιά. Εύχομαι να έχουμε υγεία να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής που ήρθε πιστεύω θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας. Και ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων, όλοι μαζί θα κάνουμε την προσπάθεια μας ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο”.

Όσον αφορά για τις προσωπικές του φιλοδοξίες είπε: ”Σίγουρα μια διάκριση με την ομάδα θα ήταν ότι καλύτερο. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν μια πολύ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Αν γίνεται να σκοράρουμε αρκετά και θα προσπαθήσουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ό,τι μπορούμε”.