Connect with us

Uncategorized

Τσιμπάκης: Είμαστε ικανοποιημένοι

Published

on

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στον Πανερυθραικο μετα τη νίκη στο ντερμπι με το Χαλάνδρι. Ενδεικτική ειναι και η δήλωση του Αντώνη Τσιμπακη ο οποίος ειπε: Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες.Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου γιατί έδωσαν τον καλυτερό τους εαυτό.Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και γιατί έγινε συλλογική προσπάθεια που μας επέτρεψε να κερδίσουμε μια παρά πολυ καλή ομάδα και δεν εχω άλλη επιλογή από το να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου. Όταν λέμε ότι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα το Σάββατο ήταν ένα καλό παράδειγμα.Η φάση κρίθηκε από την ικανότητα των παικτών να την εφαρμόσουν την στιγμή που την… εφάρμοσαν.
Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί εχουμε καταφέρει να παραμείνουμε η μόνη αήττητη ομάδα στην έδρα της στον όμιλο μας έχοντας 12 νίκες και 2 ισοπαλίες με 21 γκολς υπέρ και μολις 3 κατά.
Σήμερα δείξαμε ποιος ειναι ο Πανερυθραϊκός, μία γρήγορη ομάδα, δυνατή στον αμυντικό τομέα και με πολύ υπερηφάνεια.Ο σύλλογος μπορεί να αλλάζει τους παίκτες αλλά όχι την φιλοσοφία του,αυτή είναι η μεγαλύτερη αξία μας.
Από αύριο το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββάτου καθώς είναι πολύ σημαντικός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply