Connect with us

8ος Όμιλος

Τσαφταρίδης: “Έχω συνηθίσει την πίεση”

Το νέο απόκτημα του «Σίτι» μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για τη μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα!

Published

on

Σε διάστημα λίγων ετών έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει αρκετές εμπειρίες έχοντας την ευλογία να αγωνίζεται σε ομάδες με μεγάλη ιστορία που έχουν ειδικό βάρος. Ο Γιώργος Τσαφταρίδης άνοιξε ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφού θα αγωνίζεται φέτος για λογαριασμό του Αιγάλεω κι ο μας δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαρία που του παρουσιάζεται από τα μαλλιά.

Με γεμάτες σεζόν σε Προοδευτική, Ιωνικό, Δόξα Βύρωνος και έχοντας ως καλύτερη ανάμνηση την κατάκτηση του τίτλου με την ομάδα μας Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα μας Γ’ Εθνικής, ο ακραίος μπακ-χαφ μέσω μας «ΩΡΑΣ των σπορ» δίνει την υπόσχεση του στη διοίκηση του «Σίτι» και μας φιλάθλους μας ομάδας ότι κάθε Κυριακή θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε οι «μπλε» να πετύχουν.

Ερωτηθείς αρχικά για την ένταξη του στο δυναμικό του Αιγάλεω, ο πρώην άσος μας Κηφισιάς δήλωσε: «Γνωρίζω ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που ανήκει στη Super League. Ευχαριστώ τη διοίκηση Παλτόγλου που με πίστεψε και τον προπονητή κ. Βασιλειάδη. Το Αιγάλεω είναι μεγάλη ομάδα και όλοι μαζί, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου οφείλουμε να υπερβάλλουμε εαυτούς για να πετύχει ο σύλλογος μας στόχους του».

Σε ερώτηση εάν τον γεμίζει άγχος το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, ο Τσαφταρίδης είπε: «Δεν υπάρχει θέμα φόβου. Γνωρίζω που ήρθα. Έχω αγωνιστεί και στο παρελθόν σε ομάδες με μεγάλη ιστορία. Από νεαρή ηλικία έχω μάθει να δουλεύω με πίεση, οπότε δεν υπάρχει άγχος, αλλά ανυπομονησία για την έναρξη μας σεζόν».

Στον επίλογο του, ο Γιώργος Τσαφταρίδης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αιγάλεω, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι η ομάδα αντλεί μεγάλη δύναμη από τον κόσμο μας. Γι’ αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση του σε όλη τη διάρκεια μας σεζόν κι εμείς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνουμε ότι περνάει από τα πόδια μας ώστε να πετύχουμε και να φέρουμε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή».