Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες στο ματς με τα Σούρμενα”

Published

on

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες προκειμένου να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη δύσκολη θέση θα επιδιώξει ο Χολαργός στον αγώνα με τα Σούρμενα το ερχόμενο Σάββατο.

Ο προπονητής των “κυανόλευκων”, Γιώργος Τσαμόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Καρρα και Λαναρά, ωστόσο, ο ίδιος επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά, η δήλωση του

“Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που παίζει ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο και σίγουρα θα μας βάλει αρκετά προβλήματα στο παιχνίδι. Πιστεύω όλη την εβδομάδα ασχοληθήκαμε με το ματς και θα είμαστε όπως πρέπει στο τακτικό μας πλάνο. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες”.

Ερωτηθείς σχετικά με το γεγονος ότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ο έμπειρος κόουτς είπε

“Νομίζω ότι θα την κάνει ακόμη πιο δυνατή αφού ψάχνει το ματς που θα ανακάμψει. Είναι σημαντικό σημείο που θα κρίνει τον αγώνα και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στο παιχνίδι. Εφόσον μια ομάδα έχει συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι θέμα χρόνο να ανακάμψει με δεδομένο ότι διαθέτει ποιότητα”.