Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Καθολική η υπεροχή μας στο β’ μέρος και σύμφωνα με την εικόνα το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο”

Published

on

Μπορεί το α’ ημίχρονο να μην προμήνυε σε καμία περίπτωση ότι το σκορ του αγώνα Χολαργός-Πετράλωνα θα έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση, ωστόσο στην επανάληψη στο συγκρότημα από τα βόρεια προάστια με καθολική υπεροχή πήρε μια μεγάλη νίκη με 3-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Οι “κυανόλευκοι” δείχνουν να έχουν συνέλθει για τα καλά μετά τη βαριά ήττα στο Χαϊδάρι αφού μετά από δυο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Διάνα και Πετράλωνα πατούν γερά στα πόδια τους.

Μεγάλο ρόλο σε αυτή την εξέλιξη παίζει το γεγονός ότι στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Γιώργος Τσαμόπουλος, που έχει καταφέρει να αναμορφώσει την ομάδα του Χολαργού.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο σημερινό αποτέλεσμα τόνισε:

Στο παιχνίδι ήταν ανοιχτό στην αρχή. Είχαμε και οι δυο ομάδες ευκαιρίες να προηγηθούμε. Σημαντικό ρόλο στο ότι έμεινε το σκορ στο 0-0 έπαιξαν οι δυο τερματοφύλακες στο α’ μέρος αφού πραγματοποίησαν εξαιρετικές επεμβάσεις. Στο υπόλοιπο μέρος του α’ μέρους πέρασε χωρίς αξιόλογες φάσεις και υπήρχε μοιρασμένη υπεροχή. Και έτσι έκλεισε φυσιολογικά το ημίχρονο χωρίς τέρματα.

Στο β’ μέρος μπήκαμε αρκετά πιο δυνατά και ευτυχήσαμε στο 47′ να προηγηθούμε με το αυτογκόλ του Χρονη και μετά από 3′ σκοράραμε για δεύτερη φορά με τον Π. Καζάκο και νομίζω ότι αυτό το πεντάλεπτο καθόρισε αρκετά τη συνέχεια του αγώνα. Εμείς με καλή ψυχολογία κυριαρχήσαμε καθολικά στο γήπεδο, είχαμε προϋποθέσεις για πολύ καλύτερες ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα μέχρι που σε μια από αυτες τις περιπτώσεις πετύχαμε ένα τρίτο γκολ και κλειδώσαμε το ματς. Νομιζω ότι στο β’ μέρος είμαστε αποκλειστικά κυρίαρχοι του αγώνα. Ο αντίπαλος μας δεν έκανε ούτε μια τελική ενέργεια με στοχο το τέρμα και με αυτή τη λογική θεωρώ το αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο αν και το α’ ημίχρονο δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τη βαριά ήττα του Χαϊδαρίου αλλά από την άλλη κιόλας πρέπει να μην ξεχνάμε ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και να μην παρασυρθούμε από αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε ταπεινά την προσπάθεια μας στο δρόμο για τη σωτηρία. Η πορεία των Πετραλώνων μόνο τυχαία δεν είναι και γι αυτό θέλω να ευχηθώ στην ομάδα παρά τα άτυχα αποτελέσματα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.