Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαβαλιάς: Νωρίς για οποιαδήποτε κρίση

Published

on

Τα πρώτα του συμπεράσματα από τα δύο φιλικά που έχει δώσει η ομάδα του παρέθεσε ο προπονητής της Διάνα, Κώστας Τσαβαλιάς, τονίζοντας πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη θέληση που δείχνουν στο σύνολό τους όλοι οι παίκτες.

Ποιες είναι οι πρώτες σας σκέψεις έπειτα από τα πρώτα δύο φιλικά παιχνίδια με Κ17 του Παναθηναϊκού (2-2) και Αθηναϊκό (0-1) αντίστοιχα;

-Είναι πολύ νωρίς για γίνει οποιαδήποτε κρίση σχετικά με την απόδοση των παικτών, όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την όρεξη που δείχνουν και την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά.

Τι επιθυμείτε να δοκιμάσετε κυρίως σε αυτά τα “τεστ” της προετοιμασίας;

-Δοκιμάζουμε καθαρά ζητήματα τακτικής. Στο πρώτο παιχνίδι φανερώθηκαν κάποιες αδυναμίες, στο δεύτερο κάποιες άλλες και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό στο στάδιο που βρισκόμαστε. Τα πρώτα δείγματα σε γενικό πλαίσιο είναι άκρως ενθαρρυντικά και δεν θα κρίνω από τα αποτελέσματα, ακόμη και να αυτά είναι νικηφόρα.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν δύο παιδιά από το εφηβικό, οι Νίκος Σκοπέτος και Γιάννης Αράχωβας; Πώς σκοπεύετε να αξιοποιήσετε το εφηβικό τμήμα της Ακαδημίας;

-Έχω πολύ συχνή επαφή με τον προπονητή του εφηβικού τμήματος, τον κ. Θοδωρή Άμπο. Μιλάμε σε μόνιμη βάση και σκοπός μας είναι όχι μόνο τώρα, αλλά και στη συνέχεια να “ανεβαίνουν” παιδιά από το εφηβικό μας στην πρώτη ομάδα, πράγμα που αποτελεί και γενικότερο στόχο μας.

Υπάρχει περιθώριο για κάποιες ενδεχόμενες προσθήκες; Έχει κλείσει το ρόστερ της νέας σεζόν;

-Προσθήκες θα υπάρξουν, όμως θα πρόκειται για νεαρούς ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα προσόντα. Αυτή η σκέψη είναι προαποφασισμένη εδώ και καιρό, οπότε δεν είναι κάποιο καινούργιο δεδομένο.

Πώς έχουν εγκλιματιστεί οι νέοι παίκτες της ομάδας; Είστε ευχαριστημένος από την παρουσία τους;

-Βεβαίως και είμαι. Όπως προείπα υπάρχει μεγάλη διάθεση και το σημαντικό είναι να συνυπάρχουν και οι 25 παίκτες, ασχέτως αν είναι καινούργιοι ή παλαιότεροι. Δεν κρίνω από τώρα το αν κάποιος είναι σε καλή ή κακή κατάσταση, καθώς βρισκόμαστε στην προετοιμασία και το “σκαρί” του κάθε ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικό. Άλλοι επηρεάζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο από τη συγκεκριμένη περίοδο.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και για τα αγωνιστικά τους στοιχεία, αλλά και για το χαρακτήρα τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply