Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Τσίμπησε’ βαθμό από Μικρασιατικό και φωνάζει η Ειρήνη

Published

on

Πρώτος πόντος για την Ειρήνη Πετρούπολης στο πρωτάθλημα μετά από δέκα αγωνιστικές. Μάλιστα, το αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη αξία, όταν σημειώνεται κόντρα σε μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου σαν τον Μικρασιατικό και μέσα στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’. Το τελικό 0-0 δικαιολογεί την εικόνα ενός ισορροπημένου και μέτριου παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή, αλλά όχι χώρους για κάποιο ρήγμα. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κυανοκίτρινοι’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Σπυρόπουλο από κοντά, ενώ για πρώτη φορά αμύνθηκαν σωστά σε ολόκληρο αγώνα. Επίσης, έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Νικολάου, επειδή δεν έδωσε πέναλτι στον Κουνάδη, έδειξε αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Κατσίπη στο 90′ και κράτησε περίπου οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Αυτή η ισοπαλία είχε ως αποτέλεσμα το συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη να πέσει έκτο με 16 βαθμούς.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Γεωργακόπουλος Π., Κολλιάκος Α.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος, Φραγκής (63′ Ντάνο), Ρόης (73′ Κετσές), Κουλλίρα, Κρασσάς, Κολοβός Η., Ντατής, Βιτζηλαίος, Πρασσάς, Παούρης, Γκίνης (46′ Κολοβός Α).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Λιόντος, Λαμπράκος, Ασφής, Χαρισάκης, Γουρούνας (46′ Σκεπετάρης), Θώδας (46′ Παπαθανασίου), Πουμπουρίδης, Σπυρόπουλος, Κουνάδης (91′ Παρασκευόπουλος), Κατσίπης.