Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσάτσος: “Ξημερώνει ένα καλύτερο αύριο για τον Άγιαξ Ταύρου”

Published

on

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Άγιαξ Ταύρου με τον Ευθύμη Κοτίτσα σήμερα και με τη βούλα αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.
Ο ικανότατος άσος που είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με το σύλλογο του κέντρου, συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη των κόκκινων, Αντώνη Τσάτσο όπου παρέδωσε το δελτίο του και οι ιθύνοντες της ομάδας το κατέθεσαν στην ΕΠΣΑ.
Με την προσθήκη αυτή ο Άγιαξ ανεβαίνει επίπεδο αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που για τα δεδομένα του τοπικού θα κάνει τη διαφορά αν αναλογιστεί κανείς το βιογραφικό του.
Στο μεταξύ, ο κ. Τσάτσος με δήλωση του στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε ουσιαστικά στους πρώτους μήνες παρουσίας του στο τιμόνι του Άγιαξ Ταύρου ως πρόεδρος τονίζοντας: “Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι κάτι πρωτόγνωρο. Και στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν ως διοικητικός παράγοντας πέρασα καλά, αλλά στον Άγιαξ όλοι δουλεύουμε για ένα στόχο. Δύσκολα συναντάς στην εποχή μας, παράγοντες να εργάζονται όλοι μαζί για ένα κοινό στόχο. Τεχνικό επιτελείο, προπονητής ακαδημιών, τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν ότι δουλεύουν για ένα στόχο, δηλαδή τη καθημερινή βελτίωση και θεωρώ ότι ξημερώνει μια ακόμη καλύτερη ημέρα για τον Άγιαξ και αυτό θα το αναφέρει όλη η ποδοσφαιρική Αθήνα”.