Connect with us

4ος Όμιλος

Τρομερό… Fair Play απο τον ΟΦΗ που συγχαίρει τους αντιπάλους του!

Published

on

Ο ΟΦΗ κέρδισε την άνοδο στην Football league, μετά απο μια δύσκολη χρονιά στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και με ανακοίνωση του συγχαίρει τόσο τον βασικό ανταγωνιστή για τον τίτλο, τον Φωστήρα, για την προσπάθεια που έκανε, όσο και τις υπόλοιπες ομάδες του 4ου ομίλου, με τις οποίες ανταγωνίστηκε όλη τη χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο ΟΦΗ θα ήθελε να συγχαρεί όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα του 4ου Ομίλου και να τους ευχηθεί καλή τύχη και καλή συνέχεια στην πορεία τους.

Ο ΟΦΗ θα ήθελε να συγχαρεί ακόμη, την ομάδα του Φωστήρα, για την αγωνιστικότητα που έδειξε όλη τη χρονιά, αλλά και την μαχητικότητα της, στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του Φωστήρα, δεν προκάλεσαν, σεβάστηκαν την ατμόσφαιρα του γηπέδου του ΟΦΗ, έπαιξαν για την ομάδα τους και το στόχο που είχαν και βοήθησαν και αυτοί συνολικά, σε μια εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, στο γήπεδο μας, που θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΟΦΗ αφήνοντας την Γ’ Εθνική, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες που συμμετείχαν μαζί του στον 4ο όμιλο. Οι περισσότερες σεβάστηκαν το όνομα και την ιστορία του ΟΦΗ.

Οπως και ο ΟΦΗ όμως, σεβάστηκε αυτές, όπως όφειλε να κάνει.

Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλους».