Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρομακτικές σκηνές στο Τερψιθέα-Αγία Παρασκευή/ Κουκουλοφόροι έκαναν… ντου και ξυλοκόπησαν φίλαθλους των δυο ομάδων

Published

on

Παρότι τόσο η Τερψιθέα όσο και η Αγία Παρασκευή ήθελαν τη νίκη ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, το τελικό 1-1 δεν άφησε καμιά από τις δυο ομάδες ικανοποιημένες. Η μεν Τερψιθέα παρέμεινε σε δύσκολη θέση όσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, ενώ, η “Σάντα” είδε τους Άγιους Ανάργυρους να ξεφεύγουν πέντε βαθμούς από τη 2η θέση.

Πάντως, το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού με τη λήξη του αγώνα στις κερκίδες του γηπέδου σημειώθηκαν σκηνές που δεν τιμούν σε καμία περίπτωση το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Γκάμαρης: ****Μετά το τέλος του αγώνα περίπου 50 με 60 ατομα εμφανίστηκαν από το βουνό κρατώντας καδρόνια και πέτρες και φορώντας κράνη και κουκούλες χωρίς να φέρνουν διακριτικά ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά εκτός γηπέδου και πίσω από την κερκίδα όπου και βρίσκονταν φίλαθλοι και των δυο ομάδων και τους χτυπούσαν αδιακρίτως.***

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την οργή των ταραξίων δεν γλύτωσαν οι παίκτες των δυο ομάδων αφού δέχτηκαν αρκετές πέτρες στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα μια εξ αυτών βρήκε και τον παρατηρητή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Τερψιθέας καθώς και δυο φίλοι των φιλοξενούμενων και ένας της Τερψιθέας.

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι στο 45+1 ο Κοβάνης έκανε το 0-1, με τον Κατσαμπάνη στο 86′ να ισοφαρίζει με κεφαλιά.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Εξαρχάκος, Γραμματικόπουλος (58′ Γιοματάρης), Τσιρόπουλος (81′ Σκουμπουρδής), Γιαννακόπουλος, Κατσαμπάνης, Ζώτος, Νίκου, Τσακλάνος, Χαραλάμπους (75′ Ντούβλης), Μπα, Σταθακόπουλος (90+1′ Γουρζουλίδης).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Σκούρας, Τζίτζης (83′ Ρηγόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (64′ Ντιντίφας), Μπαλατσούρας (90′ Μιχαλόπουλος).