Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα μεγατόνων στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Βόμβα μεγατόνων στον ΠΑΟ Ρουφ αφού η διοίκηση Κουνάδη σε συνεργασία με τον γνωστό επιχειρηματία Αντώνη Τσάτσο, ιδιοκτήτη των καταστημάτων ‘Ηπειρος’ προχώρησαν σε τριπλό μεταγραφικό αποσπώντας την υπογραφή των Χρήστου Χίσου, Αντρέα Νταουτάι και Άρη Νταβαρίνου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία αφού τα τελευταία δυο χρόνια και οι τρεις έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα της Αθήνας με διαφορετικές ομάδες.

Ο Χρήστος Χίσο είναι 26 χρονών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα δυο άκρα της επίθεσης και την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε τον τίτλο με τη φανέλα του Άγιου Ιερόθεο στον οποίο μεταγράφηκε μετά από ένα τρίμηνο παρουσίας στον Φωστήρα. Ο Χίσος συνυπήρξε συμπαίκτης και με τα άλλα δυο μεταγραφικά χτυπήματα, αφού με τον Σπύρο Νταουτάι αγωνίστηκαν πέρυσι στον Άγιο Ιερόθεο ενώ και με τον Άρη Νταβαρίνο συνεργάστηκαν στο Ηράκλειο.

Πέρα από τις συγκεκριμένες ομάδες, ο Χίσο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Πανελευσινιακό, Περα Κλουμπ, Κηφισιά 2010, Κηφισιά και Φωστήρα.

Όσον αφορά τον Αντρέα Νταουτάι, πρόκειται για ακραίο μεσοεπιθετικό που μπορεί να παίξει και ως κυνηγός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία σε Χαϊδάρι και Αγία Παρασκευή, ενώ πέρυσι συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Άγιου Ιερόθεου.

Τέλος, ο Νταβαρίνος είναι 25 χρονών μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή και διαθέτει αρκετή εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Νταβαρίνος είχε δυο γεμάτες σεζόν στο Ηράκλειο κατακτώντας μάλιστα και το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο Πειραιά, Αχαρναϊκο και δείχνει ότι είναι σε θέση να βοηθήσει την ‘Αούστρια’. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Νταβαρινος πανηγύρισε άνοδο και με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμυρνης