Connect with us

3ος Όμιλος

Τριπλό… χτύπημα ο ΠΑΟ Βάρδας

Published

on

Τρεις ακόμα νεαρούς ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ότι ενέταξε στο δυναμικό του ο ΠΑΟ Βάρδας.

 

Οι δυο από τους οποίους ήδη μετείχαν ως υπό δοκιμή το τελευταίο διάστημα, κι αφού ικανοποίησαν μπάινουν κι επίσημα στο ρόστερ της ομάδας εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για, τον 24χρονο Ηλείο ακραίο αμυντικό Κώστα Λιαμπότη (πέρυσι στον Ξενοφώντα Κρεστένων, προηγούμενα και στον Αίαντα Γαστ., ενώ έχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή Πύργου), τον 19χρονο Αχαιό αμυντικό μέσο Ανδρέα Κουραχάνη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα Νέων του Παναιγιάλειου ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, καθώς και τον επίσης Αχαιό 21χρονο μέσο Παναγιώτη Κακαφώνη (που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αχαική, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί στον Ίκαρο Πετρωτού, στους Νέους της Παναχαικής και στην Αναγέννηση Ψαθοπύργου).

* Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας του ΠΑΟΒ, από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία, ενώ τον Ενιπέα Λαντζοΐου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας η ομάδα της Βάρδας την Κυριακή (30/8), σε ένα ακόμα φιλικό (το τρίτο ως τώρα).

Από τη στιγμή κιόλας που το αρχικά προγραμματισμένο φιλικό για το Σάββατο (29/8) με τον Παναρκαδικό αναβλήθηκε, λόγω του ορισμού από την ΕΠΣ του Σούπερ Καπ και απαγόρευσης άλλων αγώνων την ίδια μέρα.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν από την Αχαϊκή (Τετάρτη 2/9) σε νέο φιλικό και στις 5 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Βραχνέικων. Εφόσον δεν υπάρξει έναρξη πρωταθλήματος στις 13/9 – κάτι που φαίνεται πολύ δύσκολο μιας και μάλλον πάμε για τις 27/9, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται από την ΕΠΟ – πιθανότατα θα γίνει και φιλικό με την Ιθάκη στη Βάρδα, είτε στις 12 είτε στις 13 του μήνα.
Πηγή: ilia-sport