Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφηνας-Ιωνικός (LIVE 0-3 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Καλησπέρα σας από το γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος της Ραφήνας. Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr πιστή σε ακόμη ένα ραντεβού θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στην Τριγλία και τον Ιωνικό για τη 10η αγωνιστική.

Θα σας μεταφέρουμε από νωρίς ενδεκάδες, την εξέλιξη του αγώνα, το ρεπορτάζ από το τρίτο ημίχρονο και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστων.

ΡΟΗ ΑΓΝΑ

14 Καλό φάουλ του Καραλή από δεξιά η μπάλα λίγο άουτ αφού πρώτα πέρασε από πολλά σώματα.

16′ Μετά απο πλάγιο του Καραλή ο Αργυρίου γύρισε όμορφα τον Μακρή και αφού σούταρε η μπάλα έφυγε άουτ. Σημαντική φάση για τον Ιωνικό.

20′ Σουτ του Σαπαλίδη η μπάλα άουτ.

45′ Ο Αργυριο βγαζει φάτσα με το γκολ τον Καραλή που περναει το Δημιζα ομως το πλασε του καταλήγει στην εξωτερικη πλευρά των δικτύων.

50′ Φαουλ του Καραλη ο Σαπαλιδη πεταγεται αλλα δεν μπορει να κανει το 0-1

53′ Μεγλαη φαση για τον Ιωνικο. Ο Καραλης αφου ταλαιπώρησε τους αντιπαλους αμυντικους εκανε το σουτ ομως ο Μπιρης εδιωξε πανω στη γραμμη

54 Αποβάλλεται ο Παπασάββας με δεύτερη κιτρινη

89 ΓΚΟΛ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Ο Αργυριου κανει το σουτ ο Δημιζας απεκρουσε και στο ριμπανου ο Καμαρα κανει το 1-0.

91 ΓΚΟΛ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ Ο Καμαρα με τρομερη ενεργεια το 0-2 με σουτ στο Γ

92′ ΓΚΟΛ Ο Ο ΙΩΝΙΚΟΣ. Ο Καμαρα μετατρέπει το ματς σε σοου αφου κανει το 0-3

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΤΡΙΓΙΑ (Γιωργος Αρχοντάκης) Δήμιζας, Τσάγκαρης, Μητσόπουλος, Μπιρης, Μακρης, Καμβυσης, Κοτσι (70′ Μαργαρης), Καλογιαννης, Νικολόπουλος (58′ Παπαδοπουλος), Ποτουρίδης (86′ Τσεβας), Παπασάββας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλιας Καλοπητας) Λέτσο, Μειμαρογλου, Παντελιδης (65′ Καμαρα), Κρητικος, Προβατιδης, Ζαφειριδης (82′ Κυριακιδης), Πεεφ, Σιμιτσης (70′ Κατσικιας), Σαπαλιδης, Καραλης, Αργυριου