Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία Ραφήνας-Ιάλυσος 2-0

Published

on

Μετά τη βαριά ήττα στη Νεαπολη, η Τριγλία Ραφήνας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού στο ματς πρόλογος για την 26η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ιάλυσου και σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία. Το συγκρότημα του Γιώργου Αρχοντάκη ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη έχοντας 28 βαθμούς πλέον. Από την άλλη, ο Ιάλυσος στο ντεμπούτο του Αλέξανδρου Αλεξιάδη προδόθηκε από τις πολλές απουσίες του μένοντας για ακόμη ένα ματς μακριά από τις νίκες παραμένοντας στους 26 βαθμούς.

Στο 22′ έγινε το 1-0 όταν ο Καλογιάννης πάσαρε στον Ποτουρίδη και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ. Στο 26′ ο Χατζηπέτρος απείλησε για τον Ιάλυσο, ενώ στο 27′ ο Χατζηφουντας έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 30′ ο Σπάρταλης βγηκε φάτσα με τον Δήμιζα έκανε το σουτ όμως ο νεαρός πορτιέρο μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31′ ο Ποτουρίδης βρέθηκε σε θέση βολής όμω έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ, με τον Παπαδόπουλο στο 32′ να διώχνει τη σέντρα του Καλογιάννη.

31΄Ευκαιρία στην επόμενη φάση για τους γηπεδούχους αλλά ο Ποτουρίδης έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.Στο 37′ το σουτ του Καμβύση έφυγε άουτ, για να φτασουμε στο 39′ όπου έγινε το 2-0. Συγκεκριμενα ο Νικολόπουλος με τρομερή ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0 και ‘κλείδωσε’ τη νίκη για το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής.

Στην επανάληψη ο Ιάλυσος μπήκε δυνατά και κέρδισε πέναλτι στο 47′ όταν ο Χατζηφούντας ανατράπηκε εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ρεκλείτης που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 58′ ο Νικολόπουλος ζήτησε πέναλτι χωρίς να υποδειχθεί κάτι, ενώ στο 60′ ο Καρπαθάκης σούταρε άουτ.

Στο 77’ο Δήμιζας απέκρουσε το σουτ του Σπάρταλη, ενώ στο 83′ ο Αρχοντούλης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το Τσάγκαρη να στέλνει τη μπάλα άουτ στη συνέχεια.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δήμιζας μπλόκαρε το σουτ του Δελαπόρτα.

ΤΡΙΓΛΑΙ: Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσαλάς, Μπιταξής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι (74′ Καρβουνίδης), Τσάγκαρης, Ποτουρίδης (64′ Τζαθάς), Καλογιάννης, Νικολόπουλος (84′ Τσεβά)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Σταυλάς, Ρίκκα, Χατζηπέτρος (42′ λ.τρ. Δελαπόρτας), Καρπαθάκης