Connect with us

4ος Όμιλος

Τριγλία-Θύελλα 1-3

Published

on

Η Θύελλα ήταν -έστω και άτυπα- η νικήτρια στο ντέρμπι της Ανατολικής Αττικής επικρατώντας με 3-1 της Τριγλίας Ραφήνας. Οι πρασινοι έδειξαν ότι είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας με δεδομένο ότι έχουν ομοιογένεια σε σχέση με πέρυσι σε αντίθεση με τους ‘κιτρινομαυρους’ ου απλείησαν με ένα σουτ του Τσακίρη στο 7′ χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο στη συνέχεια. Στο 23′ ο Ζέκιο απέιλησε και έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ, με τον Σένε στο 38′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Αμπντουραχμάνι και Ντάφλας απείλησαν στη συνέχεια, με τον Μπουντάκη να κάνει το 3-0 στο 50. Στις καθυστερήσεις ο Λημνιος έκανε το 3-1.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Ιωσήπου, Τσακίρης, Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Καμβύσης, Μωραίτης, Τσάγγαρης, Μαντζαβελάκης, Ντάφλος, Κατσαβριάς, Αμπντουραχμάνι.

Έπαιξαν και οι: Ζαφειρόπουλος, Λημνιός, Πoρης, Αρβανιτίδης, Παπαδόπουλος, Μάρκος, Παπαδιονυσίου, Σολδάτος, Τσιουμας, Καλαματιανός, Κότσι

ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Αράπης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας, Μαστρογιαννούδης, Μπουντάκης, Χαρακτίδης, Ζέκιο.

Έπαιξαν και οι: Σένε, Σαντίκου, Καραπάνος, Κατσικάτσος, Μπουντάκης Χρ., Γεωργούλιας, Καράσι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply