Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

«Τριάρα» στο Καλαμάκι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Στη πέμπτη θέση έχοντας 30 βαθμούς ανέβηκε, προ στιγμήν, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου μετά τη νίκη 3-0 επί του προτελευταίου Καλαμακίου (10 βαθμοί) στον Άλιμο. Δίκαιη νίκη και άνετη για το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη, το οποίο επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγώνες. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν να… βρουν ψυχικά αποθέματα.

Στο 28′ ο Κώστας Ελευθεριάδης άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ έπειτα από αμυντική αδράνεια και στο 35′ ο Αγγελιδέλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή για να μετατρέψει ο ίδιος την παράβαση σε γκολ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 60′ ο Κιουρανάκης μπαίνοντας στην περιοχή και σουτάροντας διαγώνια. Σαν να μην έφταναν αυτά για τους γηπεδούχους, στο 78′ ο Μάριος Γεροντάρης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα, δημιουργώντας έτσι ένα επιθετικό κενό για τη συνέχεια.

ΔIAITHTEΣ: Κορτέσης Π., Γουρέλης Π., Κίκηρας Φ. (πολύ καλή)

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Νίκος Μανωλάς): Τζιβελέκης, Κοτόπουλος, Καραγιάννης (40′ Ταμπάκου), Καλύβας, Ιωακειμίδης, Γιοβανόπουλος, Κατσιπόδας (69′ Μακρής), Μπαφίλιος, Καφετζής, Γεροντάρης Μ., Αθανασίου (69′ Χρυσολωράς).

ΘΥΕΛΛΑ (Ανδρέας Μαντζούνης): Ζαγαρέλος, Ντότσικας, Ασημακόπουλος Α., Ρέτσος, Φαρμάκης, Τζελέφας (75′ Κουμπιάς), Ελευθεριάδης Κ. (65′ Λιακάκης), Ταχιράι, Αγγελιδέλης (71′ Ζαχαράκης), Ελευθεριάδης Γ., Κιουρανάκης.