Connect with us

stoplekto

«Τριάρα» στη Νίκη Αλίμου ο Γκυζιακός

Published

on

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την όγδοη αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ, ο Γκυζιακός επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 της Νίκης Αλίμου στο «Καλαμακίου Β’». Οι «πορτοκαλί» είχαν πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Διαμαντίδη που σημείωσε δύο γκολ και πλέον ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς απέχουν μόλις δύο πόντους από τον πρωτοπόρο του τετάρτου ομίλου, Υμηττό (έχει 19β.) και έναν από Θύελλα Περιστερίου και Αναγέννηση Πετρούπολης.

Στη εικόνα του αγώνα, το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Διαμαντίδης με κεφαλιά. Ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 53’ και ο Στούμπος από την «άσπρη βούλα» σημείωσε το 2-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο Διαμαντίδης είδε το δοκάρι να του στερεί το 3-0, όμως στο 87’ ήταν πιο εύστοχος διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 3-0. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 84’, ο Στεφανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, καθώς κλώτσησε την μπάλα μακριά και ο διαιτητής τον «χρέωσε» με εσκεμμένη καθυστέρηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσατσούλης Ι., Κοκόρης Η., Καραγεώργος Α.

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ (Νίκος Λυκισιώτης): Μωϋσίδης, Πανούσος (46’ Κουτσίδης), Χατζηνικολάου, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Βασιλειάδης, Κρητικός, Γιαννόπουλος, Γεωργιάδης (75’ Ζορμπαλάς), Σχοινάς, Αγγελόπουλος (58’ Γαβριήλ).

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ (Νίκος Γεωργακάκος): Καββαδίας, Στεφανόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μαζνίκου, Μουζάι, Φίλος (70’ Αγγελόπουλος), Σαλτογιάννης, Καραμάνος, Διαμαντίδης, Στούμπος (80’ Δρόσος), Σπύρου (60’ Αποστολόπουλος).