Connect with us

stoplekto

Τριάρα, κύπελλο και πανηγύρια ο Αστέρας Μενιδίου

Published

on

Ο Αστέρας Μενιδίου ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την φετινή σεζόν αφού επικράτησε εντός έδρας 3-1 της συμπολίτισσας ΑΕ Μενιδίου για την τελευταία αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας και σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή εν μέσω πανηγυρισμών. Στην φιέστα που είχε στηθεί, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς με σουτ εκτός περιοχής του Τσουδή αλλά στο 30′ ο Ζούμα ισοφάρισε για τον Αστέρα με ωραίο χτύπημα φάουλ. Από εκεί και έπειτα οι δουλειά των γηπεδούχων απλούστευσε αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παλατζίδης έκανε την ολική ανατροπή ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ ο Χατήρας σφράγισε το τελικό 3-1 πλασάροντας. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να αλλάξει στο 80′ αλλά ο Αλεξανδρόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητές: Μαραγκού Β., Κουτρομάνος Λ., Αλεξοπούλου Α.

ΑΟ Αστέρας Μενιδίου: Γκιόλιας, Αντωνιάδης, Ρουμελιώτης, Λαμκάι, Καιταλίδης, Ταρζίλης, Ζούμας (60′ Χρυσολωράς), Ποιμενίδης, Χατήρας, Ελευθερίου (65′ Πάτσιος), Παλατζίδης (65′ Αλεξανδρόπουλος).

ΑΕ Μενιδίου: Παναγόπουλος Β., Ρεμούνδος, Παριανός (65′ Ντέτσικας), Βλάμης, Παπανικολάου (70′ Παναγόπουλος Μ.) , Τσούδης, Σούλα, Νάστος, Κονιαβίτης, Νταλάνη, Φέκας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply