Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα και δεύτερη θέση για τον Χαραυγιακό

Published

on

Ο Χαραυγιακός επικράτησε 3-0 του Αττικού στο γήπεδο της Διάνα δείχνοντας ότι ετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών την ερχόμενη εβδομάδα. Οι ‘νερατζούρι’ με την επικράτηση τους είναι, πλέον, δεύτεροι έχοντας 22 βαθμούς έναντι 20 του Θριάμβου, ενώ οι ‘πράσινοι’ που ηττήθηκαν εκ νέου παρέμειναν στους 2 βαθμούς και ουραγοί. Πάντως, το συγκρότημα του Ηλία Ράμμου θα μπορούσε να προηγηθεί στο 28′, όταν ο Συριόπουλος νίκησε τον Αδαμόπουλο έπειτα από πάσα του Κονόμι, αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία εξαρχής. Στο 10′ σουτ του Μπίτιλη κατέληξε στο δοκάρι και στο 35′ ο Τζανετάκος έχασε σημαντικό τετ ε τετ. Όμως, στο 40′ ήρθε ο Βαζούκης να ανοίξει το σκορ έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά-πάσα του Τζανετάκου. Έτσι, έκλεισε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 65′ ο Ντακόβ με σουτ έπειτα από σέντρα του Γκίκα έκανε το 2-0 και στο 75′ ο Μπίτιλης έκλεισε τον χορό των γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητές: Κωστούλας Α., Γούναρης Π., Κορωνιός Κ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόβ, Γκίκα, Βαζούκης, Κατσαμπάνης, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο (55′ Μπιρμπιλής), Τζανετάκος (68′ Στασινόπουλος), Μπίτιλης, Ζήσης (78′ Κουντουριώτης).

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξυδιάς, Ντζέλιας, Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαμαντού Μπα, Λαπαρδάς (50′ Σταυρόπουλος), Κονόμης (75′ Τζεμαλή), Συριόπουλος, Κανέλλος, Καπαρδέλης.