Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τριάρα για τη Θύελλα Ραφήνας

Published

on

Επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική φόρμα που διανύει το τελευταίο διάστημα, η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε μέσα στο Κορωπί της Δόξας με 3-0 παραμένοντας στην 2η θέση και πέντε βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου. Το συγκρότημα του Πέτρου Τσιγκούλη είχε τα ηνία του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και άνοιξε το σκορ στο 36′ με πλασέ του Μουτζακά. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να διαχειριστούν το υπέρ τους 1-0. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά, οι πράσινοι έκαναν δυο τα τέρματα τους όταν στο 85′ ο Ανδρεαδάκης έκανε το 0-2, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 89′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σρτο 3-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βλάχος, Παπαδόπουλος, Γουρνιάς

ΔΟΞΑ: Αλευρής, Ζεμπαγιού (82′ Καλογρίδης) , Παπακώστας, Θεοχάρης, Αδαμίδης, Παπαδόπουλος, Καψοκώστας, Σοτίρι, Λαμπρόπουλος (84′ Ναθαναηλ), Νικολαϊδης, Ξευτεράκης.

ΘΥΕΛΛΑ: Πάντος, Αράπης (30′ λ.τρ.Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης, Μανουσάκης, Τασόπουλος, Ξύδης (66′ Ανδρεαδάκης), Χαρακτίδης, Τόσκας, Μουτζακάς, Βαζέχα, Αθανασόπουλος (58′ Μπαξεβάνης).