Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

‘Τρελή’ πρόκριση για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου – Φωνάζει η Πεύκη

Published

on

Εντυπωσιακό παιχνίδι διεξήχθη στην Πεύκη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 3-3, με αποτέλεσμα ο νικητής να αναδειχθεί μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου οι δύο σύλλογοι εκτέλεσαν συνολικά 18! Στο τέλος, χαμογέλασαν οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Κιούρκου παρά το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ψυχωμένα. Πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-2 υπέρ τους, αλλά και με πολλά παράπονα στο πρόσωπο του διαιτητή Μπαϊρακτάρη. Στο 6′ ο Μιναρετζής άνοιξε το σκορ μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά ο Υφαντής ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα. Κάπου εκεί ο Ρούμπος πήρε την σκυτάλη και πέτυχε δύο γκολ στο 15′ και το 28′ για το 3-1 κλέβοντας τις εντυπώσεις. Όμως, στο 43′ ο Σαΐτης ανέτρεψε τον Παναγιώτη Μπάκα και ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα στον νεαρό πορτιέρο. Αυτή η απόφαση άφησε άφωνη την αποστολή της Πεύκης επειδή στην αρχή είχε υποδειχθεί κίτρινη κάρτα. Μετά από λίγα λεπτά, ο Μπάκας ευστόχησε απέναντι στον νεοεισελθόντα Αρβανίτη μειώνοντας σε 3-2. Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν μειώθηκε και πολλές φάσεις απωλέσθηκαν εκατέρωθεν. Φτάνοντας στο 83′ ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης δίνει νέο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων ύστερα από χέρι του Μιχαήλ. Παρά τις αντιδράσεις του γηπεδούχου πάγκου για ακούσιο, πάλι ο Μπάκας ευστόχησε για το 3-3 της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση δεν υπήρξε η μεγάλη ευκαιρία που θα έδινε την πρόκριση για την τέταρτη φάση του θεσμού. Παρόλα αυτά, στο 118′ είχαμε νέα απόφαση του διαιτητή που εξόργισε το συγκρότημα του Γιώργου Κοιντόση, αφού θεωρούν καθαρή την ανατροπή στον Θανάση εντός περιοχής. Μοιραία, οδηγηθήκαμε στην ρώσικη ρουλέτα, όπου ο Παπαδιώτης αναδείχθηκε ήρωας των ‘κυανόλευκων’ αποκρούοντας τρεις εκτελέσεις. Αντίθετα, δύο σταμάτησε ο Αρβανίτης. Πιο αναλυτικά, η νικήτρια από το Χαϊδάρι με 7-6 είδε τους Παπαναστασίου, Σκεπετάρη, Μπάκα, Ταπραντζή, Τσιούλο, Αποστολόπουλο και Παπαδά να ευστοχούν σε αντίθεση με τους Μαστρογιάννη και Θανόπουλο. Στο αντίπαλο στρατόπεδο σκόραραν οι Μπούρας, Ζαφειράκης, Μάτσος, Μιχαήλ, Θανάση και Κοκαβέσης, ενώ άστοχοι ήταν οι Κουτούζης, Βενέτης και Ανδρέου.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Νικολάου Χ., Μαχαίρας Κ.

Πεύκη (Γιώργος Κοιντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Μιχαήλ, Βαφειάδης (78′ λ.τρ. Βενέτης), Μιναρετζής (43′ Αρβανίτης), Μάτσος, Μπούρας, Κουτούζης, Θανάση, Ρούμπος (67′ Ζαφειράκης).

Θρίαμβος (Χρήστος Κιούρκος): Παπαδιώτης, Βαρουξής (70′ Παπαναστασίου), Παπαδάς, Γιαννούλης, Θανόπουλος, Τσιούλος Ι., Ταπραντζής, Σκεπετάρης, Καλίλας (80′ Μαστρογιάννης), Υφαντής (22′ λ.τρ Αποστολόπουλος), Μπάκας Π.