Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρεις ανανεώσεις στο Καματερό – Συμπληρώνεται το ρόστερ

Published

on

Σε τρεις ανανεώσεις προχώρησε το Καματερό διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό το βασικό κορμό, στον οποίο στηρίχθηκε πέρυσι πραγματοποιώντας αξιοπρόσεκτη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου συμπληρώνεται και ο τεχνικός, Γιώργος Αλεξόπουλος, αξιολογεί τα κενά που δημιουργήθηκαν, ώστε να δει αν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Υπενθυμίζεται ότι αποχώρησε ο τέως αρχηγός, Φώτης Τρακόσης, για τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ αποσύρθηκαν οι Σπυρόπουλος και Μανάρας μετά από χρόνια προσφορά στον σύλλογο. Παράλληλα, έπειτα από ένα χρόνο τα «νερατζούρι» θα φορέσουν ξανά οι πολυσύνθετοι μέσοι, Λάμπρος Λιόνας και Γιώργος Παππάς, προερχόμενοι από Δόξα Βύρωνος και Ποσειδώνα Γερανίου αντίστοιχα.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο «κέρβερος» των γκολπόστ, Κώστας Ανδριόλας, συμφώνησε για ακόμα ένα χρόνο. Έτσι, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις ακαδημίες του συλλόγου, όπου κάνει σημαντική δουλειά με τους νεαρούς τερματοφύλακες. Επιπλέον, τη φανέλα του Καματερού θα εξακολουθήσουν να φορούν ο έμπειρος αμυντικός, Βασίλης Τσιριγώτης, και το «πολυεργαλείο», Γιώργος Λέκκας, ο οποίος τη φετινή σεζόν από αμυντικός μέσος μετατράπηκε, με επιτυχία, σε στόπερ εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη ο Μπίμπιζας.