Connect with us

3ος Όμιλος

Τρίποντο παραμονής για Αμαλιάδα-Παράπονα ο ‘Φονεας’

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Αστέρας Αμαλιάδας που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα και ξέφυγε οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 34′ το πέναλτι του Μελετίδη έκρινε τον αγώνα, με τον Φονεα να έχει καλές στιγμές στο α’ μέρος για να προηγηθεί με τον Ντάφλα στο 2′ και Δωροβίνη στο 30′ όμως ο Τσάμης απέκρουσε. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 10′ οι παίκτες και ο πάγκος του Φωστήρα διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ το τέρμα του Μεντή.

Στο 64′ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε σπρώξιμο του Οντβογκ από τον Κουρεπίνη, όμως ο Μελετίδης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Στο 71′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι με τον Μελετίδη, όμως ο Οντβογκ που πήρε πάνω την εκτέλεση είδε τον Κουρεπίνη να αποκρούει. Στην αντεπίθεση ο Αστέρας είχε σημαντική ευκαιρία, με τον Λούγκο στο 90+2 να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

Αστέρας (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (89′ λ.τρ. Λούγκος), Μπουζούρας, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπράβος (24′ λ.τρ. Μπαρδούσης), Μπαρμπαρούσης, Σταθάτος (57′ Παρασκευόπουλος), Μελετίδης, Γκαντιάγκα, Οντβόνγκ.

Φωστήρας (Νίκος Παντελής): Κουρεπίνης, Καλημέρης (92′ Κουτσούμπας), Μανδύλης, Παραράς, Μεντής, Ρόκκας (40′ λ.τρ. Σκάρος), Μήτκας, Χαρίτος, Κρολ, Δωροβίνης, Ντάφλας (60′ Κοσμίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply