Connect with us

stoplekto

Τρίποντο για την Τερψιθέα ενάντια στην Αρμενική

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για την Τερψιθέα που επικράτησε 1-0 της Αρμενικής στην Γλυφάδα. Οι ‘κυανόλευκοι’ προηγήθηκαν νωρίς και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι. Στην βαθμολογία, το συγκρότημα του Νίκου Μπαδήμα με αυτή την νίκη έφτασε τους 26 βαθμούς και βρίσκεται, πλέον, έβδομο παρέα με τους Αρμενική και Άτταλο, αλλά και τους Κουκάκι, Γαλάτσι που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 10′. Ο οπισθοχωρημένος για το κόρνερ, Δεληγιάννης, έκανε χέρι σε κεφαλιά του Καταβάτη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κουλουρίδης πήρε φόρα και ευστόχησε για το 1-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο Σιαδήμας εξύβρισε, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, τον επόπτη στο 89′.

Διαιτητές: Μητράκος Α., Νικολάου Σ., Πατεράκης Ν.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Τζώρτζης, Τραγαζίκης Ι., Ζαρκαδούλας, Λεβετσοβίτης (90′ Αντωνόπουλος), Σπανός, Μυλωνάς, Τζανετάκης (73′ Γιαννόπουλος), Τσακλάνος, Ψωμάς, Καταβάτης, Κουλουρίδης (85′ Παγιαβλάς).

Αρμενική (Δημήτρης Αμπαριάν): Χρηστίδης, Δράκος (75′ Αλυσσανδράκης), Ασκητίδης (46′ Δέτσιος), Σιαδήμας, Σκούρλας, Μουχαμέτι (80′ Γκίνη), Κουρτέσης, Καλαμοτουσάκης, Δεληγιάννης, Ρισβάς, Παναγόπουλος.