Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρία η Σάντα, παράπονα ο Άγιος Ιερόθεος

Published

on

Η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 3-0 του Αγίου Ιεροθέου εντός έδρας και ανέβηκε ξανά στη κορυφή μετά την ήττα της Αργυρούπολης από το δεύτερο Αιγάλεω. Όμως, οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κοσικίδη και φωνάζουν κυρίως για ανύπαρκτο πέναλτι στο 57′. Έτσι, ο Τσοχαντάρης από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0 και έδειξε τον δρόμο στους συμπαίκτες του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Χατζηπαναγιώτης πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Τσουκαλά και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Το τελικό σκορ υπογράφτηκε από το σουτ του Κράσι στο 87′. Πάντως, το 3-0 αδικεί την προσπάθεια των κιτρινόμαυρων που προσπάθησαν να νικήσουν τον Γιαννόπουλο αλλά στάθηκαν άτυχοι.

Άγ.Παρασκευή (Τ.Δημητρίου): Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Κωνσταντίνου, Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Τσοχαντάρης (82′ Παπάζογλου), Χατζηπαναγιώτης, Κράσι, Καρβούνης (73′ Κουστουμπέκης), Αλευρής (46′ Μουλλάκης).

Άγ.Ιερόθεος (Ι.Σταυριανός): Τσουκαλάς, Μίχος (46′ Μουρτζάκης), Οικονόμου (75′ Κρεμμύδας), Βαγγέλης, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Μπερτσιάς, Κουμπούλης, Νιζάμης, Νταβιώτης (46′ Πανούσης), Διονυσόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply