Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τράχωνες-Χολαργός 1-1

Published

on

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία απέσπασε ο Χολαργός στον Άλιμο μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τους Τράχωνες. Το ματς δεν είχε αρκετές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία και να απειλούν στο 5′ με τον Εστυλιανίδη ο οποίος σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 37′ ο Νικολάου έκανε το 1-0, με το Χολαργό να προσπαθεί να φτάσει στην επανάληψη στην ισοφάριση και να τα καταφέρνει στο 73′ με τον Ντζαβίδα. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε για τους Τράχωνες ο Πιπεράς με δεύτερη κίτρινη για χέρι με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους, και το Χολαργό να φτάνει τους 33 βαθμούς φιγουράροντας στην 12η θέση μαζί με τον Αθηναϊκό που… απέδρασε με το διπλό την έδρα του Καματερού.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Βούζας (89′ Λαμπρόπουλος), Τσολάκος, Εστυλιανίδης, Κολλινιάτης Πιπεράς, Χρήστου, Δημογιάννης, Νικολάου (72′ Καφετζής (77′ Κακούτης Ι.)), Ιατρού, Φατσέας.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζης) Σκλαίος, Ρίζος (46′ Χρόνης),Κατσαρός, Καταιβατης, Σπυρόπουλος, Λύρας, Καρράς (77′ Πλεμμένος), Τζέλι, Ντζαβίδας, Ξηντάρας, Καζάκος Α.