Connect with us

4ος Όμιλος

Το 3ο ημίχρονο στην Επισκοπή

Published

on

Ο ΟΦΗ είχε όλα τα στοιχεία για να πάρει τη νίκη στην Επισκοπή. Είχε εξυπνάδα, δύναμη και πάθος, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγωα στο Ρέθυμνο (0-1). Ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως «κάναμε μια σημαντική νίκη γιατί για μας είναι το μόνο αποτέλεσμα που κυνηγάμε για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου. Είχαμε τα στοιχεία που θέλει η κατηγορία. Κάναμε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε πλαστικό γήπεδο. Σε ένα γήπεδο που πρέπει να παίζουν μικρά παιδιά, αλλά παίζουν άνδρες. Είμαστε καλή ομάδα και το βλέπετε όλοι. Ημασταν όμως και 11-12 βαθμούς πίσω και πρέπει να καλύψουμε αυτή τη διαφορά για να τα καταφέρουμε».

Για το δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Επισκοπής ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ακόμη πως «είχαμε εξυπνάδα, δύναμη και πάθος. Βάλαμε ένα γκολ μας ακύρωσαν ένα ακόμη, είχαμε ένα δοκάρι και μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία. Πόσες ευκαιρίες να κάνεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι στα πλαστικά η ποιότητα πέφτει.

Το χόρτο μας ταιριάζει καλύτερα σαν ομάδα».

«Ευχαριστώ τον κόσμο. Μας δίνει δυναμική»

Ο προπονητής του ΟΦΗ ευχαρίστησε τους πάνω απο 300 φιλάθλους του ΟΦΗ που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Επισκοπής. Οπως ανέφερε «ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια του.

Αν και εργάσιμη μέρα ήταν δίπλα μας και αυτό είναι μεγάλο ατού για μας. Πέρα απο την ιστορία της ομάδας και τη φανέλα, ο κόσμος είναι το στοιχείο που της δίνει μεγάλη δυναμική».

Οι τραυματισμοί Πίτσου και Μπουρσέλη

Για τους τραυματισμούς των Μπουρσέλη (προσαγωγός) και Πίτσου (τετρακέφαλος), οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή, ο Νιόπλιας ανέφερε ότι «θα αξιολογήσουμε τα προβλήματα, αλλά έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες».

«Αξιόμαχη η Επισκοπή»

Για την Επισκοπή, ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως «ο αντίπαλος ήταν δύσκολος και ανταγωνιστικός. Αν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη και τα επόμενα παιχνίδια, θα παλέψει το στόχο».

Διαφωνία με τον αντίπαλο προπονητή

Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ, μετά το τέλος των δηλώσεων του προπονητή της Επισκοπής Νίκου Κωτσοβού, με τον οποίο μάλιστα είπε ότι ήταν μαζί στη σχολή προπονητών, διαφώνησε, καθώς ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας υποστήριξε ότι «στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα, η Επισκοπή», ο Νίκος Νιόπλιας απάντησε με νόημα «είδατε να πιάσει καμιά φορά τη μπάλα ο τερματοφύλακας μας; Η Επισκοπή είχε ένα σούτ και εμείς ένα δοκάρι και μια ακόμη μεγάλη χαμένη ευκαιρία».