Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Χαϊδάρι το ντέρμπι, ο Θρίαμβος την… κατάρρευση

Published

on

Κι όμως από το χθεσινό αποτέλεσμα ίσως κριθεί και η πρώτη θέση και η συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄εθνική. Μια ομάδα από την ίδια γειτονιά, γίνεται αιτία, να χαθούν πολύτιμοι πόντοι, αλλά και η πρώτη θέση. Το Χαϊδάρι πιο ουσιαστικό στην τελική προσπάθεια πήρε μεγάλη νίκη – ρεβανς μέσα στην τυπική έδρα της με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 45΄’ ο Τσαγιάννης με κεφαλιά. Το παιχνίδι έφερε στα ίσα στο 48΄ ο Γιαννουλάκης με κεφαλιά επίσης, κάνοντας το 1-1. Και τρια λεπτά πριν την εκπνοή ο Καλαμπαλίκης νίκησε σε τετ α τετ τον Σκυριώτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Δοκάρι είχε ο Κακλαμάνος στο 13΄ με μακρινό σουτ. Στο τέλος σημειώθηκαν κάποιες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, χωρίς όμως να λάβουν μεγάλη έκταση.

Διαιτητές ήταν οι Γρίμας, Νικολαδός, Κουτσόγιαννος.

Χαϊδάρι: Σαββόπουλος, Χαλικιάς, Τουλουπης, Ροκάκης, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Δράμι (46’ Καλαμπαλίκης), Χριστούλης, Μουρεσίνης (71’ Καμπεράϊ), Κουτσολάκος, Κοπανάς (89’ Κόκλας).

Θρίαμβος Χαίδαρίου: Σκυριώτης, Μπάκας (70’ Παπαναστασίου), Καλλιακούδας, Θανόπουλος (89’ Μπανιάς), Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Τσαγιάννης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply