Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το Χαλάνδρι το ντέρμπι… παραμονής, 1-0 το Φωστήρα με “χρυσό σκόρερ” τον Πατσιαβούρα

Published

on

Το Χαλάνδρι πήρε ένα από τα σπουδαίοτερα ντέρμπι που κλήθηκε να δώσει μέχρι τώρα αφού στον αγώνα που καθόριζε σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του στην κατηγορία επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης

Το τέρμα του Δημήτρη Πατσιαβούρα στο 10′ με σουτ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους “πράσινους” που ξεπέρασαν την ομάδα των νοτίων προαστίων κατά τις τρεις βαθμούς στη βαθμολογία και πλέον κοιτάζουν το μέλλον πιο αισιόδοξα.

Ο έμπειρος επιθετικός για ακόμη μια φορά μετά το ματς με την Πεύκη, “λύτρωσε” το συγκρότημα του Τάσου Κιλιμτζίδη που αποδεικνύεται πολύ… σκληρό για να πεθάνει.

Από την άλλη, ο Φωστήρας δεν μπόρεσε να δώσει αξία στο τρίποντο της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον Άρη Πετρούπολης παραμένοντας στην 14η θέση με 20 βαθμούς και σε δύσκολη θέση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους με δεύτερη κίτρινη ο Γεωργαμλής.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Τάσος Κιλιμτζίδης) Μολφέσης, Κλήμης, Δαρδαμάνης, Θανόπουλος, Λειβαρτζινός, Ντιουφ, Σειτάι (65′ Μερτής), Γεωργαμλής, Πατσιαβούρας (88′ Γκώνος), Βενάρδος, Νησιωτάκης (80′ Φωτάκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ. (Παύλος Κυριακουλέας) Ντόνι, Σάχου, Αϊβάζης, Τσαπικούνης, Παπίγκου, Ασωνίτης Β, Λεπτάκης (86′ Μερτζανίδης), Μπαρδάκης, Φάρος, Μίζιος (46′ Κωστελέτος), Μπλέτσας (62′ Κρικος).