Connect with us

stoplekto

Το « ΦΩΣ» ενισχύει τα σωματεία της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

Published

on

Η υπόσχεση που είχε προαναγγείλει η διεύθυνση της εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ » ( 20 λεπτά από κάθε φύλο για μια εβδομάδα) υλοποιήθηκε.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης την οποία αποτελούσαν η εκ των εκδοτών Όλγα Νικολαΐδου και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Φιλέρης επισκέφτηκαν τα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα και παρέδωσαν επιταγή αξίας 7.206 ευρώ.
Το ποσό αυτό θα διατεθεί για τις ομάδες της Ένωσης των περιοχών Μάνδρας, Μαγούλας, Νέας Περάμου που επλήγησαν από την θεομηνία του Νοεμβρίου .
Τα δυο ηγετικά στελέχη της εφημερίδας ευχαρίστησε θερμά ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος εκ μέρους όλης της Ένωσης και των Σωματείων . Τόνισε ότι το «ΦΩΣ» ήταν πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής και το πρόβαλλε όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα ο πρόεδρος εξέφρασε την πικρία του που η ΕΠΟ δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα και δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες .
Ο κ. Τζανόπουλος τόνισε ότι θα γίνει σωστή διανομή του παραπάνω ποσού , το οποίο θα διατεθεί στις ομάδες για αγορά αθλητικού υλικού το οποίο βρισκόταν στα αποδυτήρια και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στην συνάντηση το παρόν έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ Γιώργος Ντούρος, ο Ειδικός Γραμματέας Νίκος Ευθυμίου καθώς και η Γραμματέας της Ένωσης Κωνσταντίνα Φράγκου.